Cannes Lions Officiel

28/06/2022

Cannes Special - anden del

I sidste uge var der Cannes Lions. Her er en anden del af en opsamling af, hvad der er givet af priser til danske bureauer, samt hvad der ellers skete i Cannes.

Live fra Cannes: Hun så Paris Hilton, Ryan Reynolds og dansede også lidt

Mathilde Ziegler viser i denne video, hvordan den sidste halvdel af Cannes Lions så ud fra de studerendes side. Hun var til flere talks, men der var også plads til fest og farver.

Se videoen her

Overblik over Cannes Lions 2022: Her er de danske resultater

Danske bureauer fordoblede løve-høsten i forhold til 2021. Her er alle de danske resultater – fra shortliste til Grand Prix. Se også bureaulisten.

Læs artiklen her

Cannes Lions 2022: Film-løve til &Co

I lighed med 2021 var &Co. med fremme, da Cannes Lions uddelte de afsluttende løver. I Film Lions blev det til sølv med du-ved-nok-hvilken-hjelm. Også ros til danske Titanium-nominerede.

Læs artiklen her

Cannes Lions: Her er alle billederne – også fra stranden

Bureaubiz var til stede, på stedet, under hele Cannes Lions-ugen. Vi har samlet en række billeder fra især Danskerstranden, men også lidt fra prisuddelingerne. Se, om du er med, hvis du var med i Cannes, og hvis ikke, så se om du kender nogen.

Se billederne her

Ung dansk instruktør vandt pris i Cannes

Som eneste dansker vandt Emil Dam Seidel i går en pris ved Young Directors Award, der blev uddelt i forbindelse med Cannes Lions. Se filmen her.

Læs artiklen her

Dansk kvindelig Grand Prix-vinder trak stor opmærksomhed – med vilje

Branchen prædiker tolerance, men er konform. På verdens største kreative scene leverede Christine Smith fra Virtue med et nøje udvalgt outfit en vigtig besked til især unge kvinder – og det har de kvitteret for.

Læs artiklen her

Endnu en historisk aften i Cannes: To guldløver til Danmark

2 guldløver, 4 sølvløver og 3 bronzeløver til Danmark torsdag i Cannes Lions. Guldet gik til Accenture Song, Marketsquare og Dentsu X og til Virtue. Se oversigten her.

Læs artiklen her

Greenpeace fortsætter aktivisme mod bureauer ved Cannes Lions

Greenpeace laver daglige aktioner mod deltagerne ved Cannes Lions for at sætte fokus på bureauers ansvarlighed overfor bl.a. klima og miljø.

Læs artiklen her

Shortlister i Cannes: 4 Film til &Co. og 1 SDG til Marvelous

Film og SDG afslutter shortlisterne ved Cannes Lions 2022. Danmark har fået 52 nomineringer, og det er en lille håndfuld mere end i 2021. Se listerne her.

Læs artiklen her

Per Pedersens dokumentar fik premiere på Cannes Lions

Kill Your Darlings havde premiere i går aftes ved Cannes Lions. Den handler om den moderne reklameverden og det kreative talent, der definerer den. Se hele dokumentaren her.

Læs artiklen her

Cannes-løver – nu også til &Co. og Uncle Grey

20 nomineringer om morgenen – og 5 løver om aftenen. Sådan var onsdagen i Cannes Lions i 2022-udgaven. De 5 løver blev givet til Backup Ukraine fra Virtue igen, igen, igen samt til Hjelmen fra &Co. og Empty Chairs fra Uncle Grey.

Læs artiklen her

Cannes: 20 shortlister til 6 danske bureauer

Virtue følger sin Grand Prix op med 10 shortlister for Backup Ukraine. Uncle Grey får mere end en håndfuld, og også Nord DDB, Accenture Song, Marketsquare og Dentsu x får anerkendelse.

Læs artiklen her

Første del af Cannes Special kan ses her

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på, hvad der sker i bureaubranchen og Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bureaubiz og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mailen.

En del af GRAKOM