BRANCHENS FORETRUKNE NETVÆRK

Creative Club er sat i verden for at skabe et sted, hvor kreative, danske bureauer kan mødes med ligesindede, finde inspiration og få ny viden. Vi servicerer vores medlemmer og tilbyder relevante arrangementer og indsigter, der kan stille det enkelte bureau endnu stærkere.

Kort sagt vil vi give de kreative, danske bureauer et nyt samlingssted, hvor 1+1 giver 3, og hvor netværk, inspiration og viden bliver bærende kræfter.

WHAT’S IN IT FOR ME?

Som medlem af Creative Club mødes du ikke kun med kollegaer fra den kreative del af design-, reklame- og kommunikationsbranchen. Du kommer også til at styrke dine kompetencer og dit bureau i forhold til ledelse, kreativitet, teknologi og økonomi.

Med andre ord får du gode og sjovere legekammerater.

Du får invitationer til inspirerende events med værdifulde indsigter, der kan gøre dig klogere og hjælpe dig til at drive din forretning endnu bedre.

Du får også gode rabatter på eksterne events som fx Design Matters og We Love Graphic Design samt mulighed for at deltage på vores årlige inspirationsture rundt om i verden.

 

HVEM KAN KOMME MED I KLUBBEN?

Creative Club er for danske bureauer, der arbejder med at skabe kreative reklamekampagner, markedsføringsaktiviteter og virksomhedsidentiteter for deres kunder.

Hvem er vi?

Thomas Torp

Administrerende direktør

tt@creativeclub.dk
+45 25 21 85 80

Marie Raun Knudsen

Marketingkonsulent

mrk@creativeclub.dk
+45 40 90 91 10

Michael Brochmann

Branchechef

mbn@creativeclub.dk
+45 23 65 65 33

Pia Osbæck

Redaktør

po@creativeclub.dk
+45 24 27 32 38

Charlotte F. Grønnegaard

Medlemskonsulent

cg@creativeclub.dk
+45 24 47 69 97

Anders Juel

Bestyrelsesformand


Superego

Allan Sørensen

Bestyrelsesmedlem


Fingerspitz

Lars Bo Hansen

Bestyrelsesmedlem


SPRING Production

Thomas Søby

Bestyrelsesmedlem


Buchs

Henrik Larsen

Bestyrelsesmedlem


Kindly

Er du blevet

nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM