CC Og BB Logo Sammen

18/01/2023

Vi slår Bureaubiz' og Creative Clubs nyhedsbreve sammen

Creative Club har eksisteret i knap fire år og har næsten lige så længe sendt et nyhedsbrev på gaden. Nu slår vi Creative Clubs nyhedsbrev sammen med Bureaubiz’ nyhedsbrev.

Af Pia Osbæck

Creative Club overtog Bureaubiz i foråret 2020, og siden har vi udgivet nyhedsbreve i både Creative Club og Bureaubiz-regi.

Nu lægger vi de to nyhedsbreve sammen, således at der kommer ét nyhedsbrev en gang om ugen med nyheder både fra Bureaubiz og fra Creative Club.

Samtidig vil samhørigheden mellem Bureaubiz og Creative Club blive langt mere synlig på både Bureaubiz’ og Creative Clubs sites.

Her ses en sneak peek på Creative Clubs nye site

Her ses en sneak peek på toppen af Bureaubiz' nye site

Creative Clubs læsere er hermed også de første, der får en flig af det nye site, som Bureaubiz barsler med i næste uge, som sammen med det nye nyhedsbrev er er frisk fra fad.

Bureauernes branchensforening
Creative Club er en del af GRAKOM – Kommunikationsindustrien, hvor man som medlem kan få både juridisk rådgivning og miljørådgivning ligesom, at der afholdes en lang række – faktisk omkring 100 bureaurelevante arrangementer – om året.

”Det har været Creative Clubs mål fra begyndelsen at lave events med temaer, som lederen eller medarbejderen kan gå hjem og bruge direkte på bureauet. Det kan være inspiration fra andre bureaufolk, nye trends, bæredygtighed og lederkonferencer, og Creative Clubs bestyrelse - som består af bureauledere - har fra starten været topengagerede i at arbejde på at få foreningen til at blive en vigtig aktør på det danske bureaumarked,” siger branchechef i Creative Club Michael Brochmann.

Se nogle af arrangementerne her

Det er primært bureauer, der er medlem af Creative Club, men det er også muligt at være personligt medlem, og desuden er der en ekstra form for medlemskab for bureauledere.

Michael Brochmann fortsætter:

”Nu slår vi de to nyhedsbreve sammen i én udsendelse samt knytter de to sites tættere på hinanden, så alle i branchen både kan få glæde af artiklerne og de arrangementer, vi holder. ”

Det nye nyhedsbrev bliver sendt ud til alle Creative Clubs modtagere og Bureaubiz' modtagere fra næste uge.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på, hvad der sker i bureaubranchen og Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bureaubiz og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mailen.

En del af GRAKOM