Cannes Lions Officiel

21/06/2022

Cannes Special

I denne uge er der Cannes Lions. Her er en foreløbig opsamling af, hvad der er givet af priser til danske bureauer. Og hvis du er i Cannes, så kom til dansker-stranden.

20 shortlister til 6 danske bureauer

Virtue følger sin Grand Prix op med 10 shortlister for Backup Ukraine. Uncle Grey får mere end en håndfuld, og også Nord DDB, Accenture Song, Marketsquare og Dentsu x får anerkendelse.

Læs artiklen her

Historisk aften i Cannes: Dansk Grand Prix-vinder

I Cannes Lions’ mest visionære kategori satte juryen sig for at finde ”det fantastiske digitale håndværk, der forbedrer folks liv i den virkelige verden”. Og gav Virtue i Danmark en Grand Prix.

Læs artiklen her

Ungt dansk talent til Cannes Lions for første gang: Jeg er her ikke for at danse

Mathilde Ziegler tog mobilen frem og filmede sin første dag i Cannes sammen en masse andre unge talenter. De var bl.a. til poolparty hos Uncle Grey og hun spottede også en bureau-kendis.

Se filmen her

Nord DDB jubler: Tagløsning vinder løve nr. 2

Før åbningen af Cannes Lions blev Nord DDB shortlistet i Titanium. På åbningsdagen fik bureauet en løve i bronze, og på andendagen en løve i sølv.

Læs artiklen her

Vinder en Grand Prix i Print uden at printe noget

En ultra-enkel idé i et format, der har været på markedet et par tusind år. Grand Prix’en i Print kommenteres af løve-vinderne fra Nord DDB.

Læs artiklen her

Hanne Schmidt: Stærk Grand Prix-vinder løser et ægte problem

Grand Prix-vinderen i Pharma kurerer intet, men giver døende, der er på vej til at miste stemmen, en stemme. Geelmuyden Kieses kreative dir. kommenterer casen fra Cannes.

Se Grand Prix'en her

Tidl. bureauleder afbrød awardshow ved Cannes Lions

Han har stået på scenen ved et dansk awardshow. Igår gik han på scenen ved Cannes Lions som aktivist for Greenpeace.

Læs artiklen her

6 bureauer og 1 talentteam deler 15 danske shortlister

6 danske bureauer er shortlisted på andendagen ved Cannes Lions. Flest i Brand experience & activation.

Se hele listen her

Første danske løve

Juryerne i Outdoor-kategorien granskede 1809 indsendte arbejder – og fandt blot 49 af dem værdige til en løve. Én af de værdige er dansk.

Læs artiklen her

Dansk håndværk nomineret

6 shortlister til Danmark i Digital Craft, Film Craft og Industry Craft på åbningsdagen i Cannes Lions. Virtue, &Co. og Nord DDB høster anerkendelse. Se oversigterne her.

Læs artiklen her

Første guld til Danmark

Young Lions er en hyldest i guld, sølv og bronze til de stærkeste talenter på den globale scene. Og før Cannes åbner, er der dansk guld til ungdomslandsholdet.

Læs artiklen her

Dansker-strand i Cannes

Er du i Cannes i denne uge, så skal du læse denne artikel, for tre arrangører og ti sponsorer har sørget for, at danskere kan mødes under årets Cannes Lions. Det foregår tirsdag og onsdag.

Læs mere her

4 danske shortlister i Cannes

Nord DDB følger Titanium-shortlisten op med 3 shortlister i Outdoor, og &Co. & co er nomineret i Health & wellness.

Læs artiklen her

Tre kreative: Her er det bedste – og værste – ved Cannes Lions

Podvertising: Lars Busekist har tre kreative direktører i studiet som optakt til Cannes Lions Festival. De lægger ikke fingrene imellem i forhold til hvad der er godt og skidt ved awards generelt og ved Cannes Lions specifikt.

Hør podcasten her

228 danske arbejder dyster i Cannes

For første gang i tre år er Cannes Lions tilbage i festivalpalæet, og danske cases følger trop. I 25 Løve-kategorier er der dansk deltagelse. Se oversigterne her.

Læs artiklen her

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på, hvad der sker i bureaubranchen og Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bureaubiz og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mailen.

En del af GRAKOM