Corona Rød 1200

23/03/2020

Creative Club i en Corona-tid

Som medlem af Creative Club kan du få juridisk hjælp og få et overblik over regeringens økonomiske hjælpepakker. Samtidig laver vi vores events om til webinarer, så du stadig kan blive inspireret af dygtige mennesker.

Af Michael Brochmann, medlemschef Creative Club

Corona-virussen har sat sit præg på Danmark.

Vi kører nu på anden uge med lukkede butikker; virksomheder, der har hjemarbejdende og/eller hjemsendte medarbejdere; forsamlingsforbud og en række industrier som ligger helt underdrejet. Og det kan i mærkes alle steder, også hos bureauerne.

Det er dog afhængigt af, hvilke brancher man har kunder i, om det hele er sat på hold. Men der er formodentlig ingen bureauer, der ikke har kunder, der har udskudt eller aflyst projekter.

Juridisk hjælp til Creative Club medlemmer
Som medlem af Creative Club er der hjælp at hente, hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal forholde dig til de personalemæssige problemstillinger. Vi har en juridisk afdeling med en højt specialiseret viden. De kan hjælpe med alle de presserende spørgsmål, som f.eks.:

  • Hvad er betingelserne hvis medarbejdere skal sendes hjem?
  • Hvordan er virksomheden stillet med sygedagpenge hvis medarbejderne er i karantæne eller syge af Covid 19?
  • Hvordan håndterer man på personalesiden eventuel mangel på arbejde?

Vejledning om økonomiske hjælpepakker
Det er ikke kun juridisk hjælp, vi kan hjælpe dig med. Vi giver dig også et overblik over de hjælpepakker, regeringen har søsat, samt hvordan du skal søge om disse, og du kan få rådgivning til om du er berettiget til hjælp.

Creative Club er en del af GRAKOM, og på disse sider kan du få juridisk overblik og økonomisk overblik over regeringens initiativer.

Netværk og arrangementer
I Creative Club er omdrejningspunktet, at vi sammen skal blive bedre, få mere viden, dele erfaringer og møde hinanden til gensidig inspiration.

Dette er der sat en fuldstændig stopper for i øjeblikket. Så længe vi taler om det fysiske møde. Men vi må tænke alternativt. 

Så for at du ikke går glip af de mange vidensinput, der har været ved meget velbesøgte arrangementer, prøver vi at skabe et cyberalternativ med webinarer.

Vi er ved at få planlægningen på plads, og går i luften i næste uge.

I den kommende tid vil vi udbyde en række webinarer med aktuelle og relevante emner, som gør, at du kan komme tilbage efter krisen på et endnu stærkere bureau.

Hold øje med event kalenderen på www.creativeclub.dk

 

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM