Ægteskabudengrænser 800

25/10/2022

Bureaunyt uge 43 2022

Bureauernes ansatte fik 2.332 kr. mere i løn hver måned. Se hvilke bureauer, der er bedst til at tjene penge.
Usædvanligt afsæt: EU-domme hyldet i ny kampagne. Unboxer ulykker i ny kampagne. Filmskolen får ny visuel identitet.

Bureauernes ansatte fik 2.332 kr. mere i løn hver måned
Se også listen over branchens højeste lønninger. Bureauernes ansatte tjener generelt godt. Lønudviklingen skal dog ses i sammenhæng med en stigende produktivitet.

Læs artiklen

Se hvilke bureauer, der er bedst til at tjene penge
Wunderman har Danmarks klart største overskud blandt bureauer. Men er ikke nødvendigvis bedst når det gælder overskudsgrad eller fremgang på bundlinjen.

Læs artiklen

Usædvanligt afsæt: EU-domme hyldet i ny kampagne
Ægteskab Uden Grænser lancerer op til valget en kampagne om familiesammenføring for dansk-internationale par med børn, der er danske statsborgere. Kampagnen er finansieret af en investor og iværksætter. Se filmen her, der er produceret af Holy Ravioli.

Læs artiklen

Unboxer ulykker i ny kampagne
Prisen er ofte afgørende for vores køb på nettet. Produktsikkerhed er noget nær det sidste, vi tænker på. Det vil en kampagne fra Sikkerhedsstyrelsen - og et nyvalgt bureau - gerne ændre på.

Læs artiklen

Filmskolen får ny visuel identitet
Tre bureauer blev inviteret ind, og Barkas ”vandt med en overbevisende pitch”. En ny visuel identitet skal markere en ny tid og vision for Filmskolen.

Læs artiklen

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM