Effie Awards Billede 780

30/11/2022

Bureaunyt uge 48 2022

Premiere på dansk Effie: Her er vinderne. Årets MyImage analyse slår ny rekord. Intermail overtager digitalbureau. Anton Berg vælger ikke et men flere bureauer. Sundhedsstyrelsen hylder hverdagshelte. Musikvideo skal få unge til at vælge STX. Sædbank beskriver virkeligheden i ny kampagne. Sådan kan bureauer finde freelance fotografer.

Premiere på dansk Effie: Her er vinderne
Hyldesten til effekt og kreativitet er tilbage – nu som Effie Awards Denmark. I denne første udgave uddelte juryen 30 guld, sølv og bronze. Se vinderlisten og bureaulisten her.

Læs artiklen

 

Årets MyImage analyse slår ny rekord
Næsten 1000 marketingansvarlige har afleveret deres vurderinger til den analyse, der bliver offentliggjort til januar.

Læs artiklen

 

Intermail overtager digitalbureau
Aktiviteterne og fire medarbejdere fra Behavior CPH bliver nu en del af Intermail, som ikke har planer om at stoppe indkøb.

Læs artiklen

 

Anton Berg vælger ikke et men flere bureauer
Toms Gruppens Anthon Berg-brand indgår et strategisk samarbejde med bureaunetværket by The Network, som skal understøtte brandets internationale ambitioner.

Læs artiklen

 

Sundhedsstyrelsen hylder hverdagshelte
”Tarzan-syndromet” bliver udfordret i en ny kampagne. Rigtige helte slæber sig nemlig ikke på arbejde, når de er syge: De bliver hjemme. Og får deres egen film ...

Læs artiklen

 

Musikvideo skal få unge til at vælge STX
Kampagnen hedder STX 326, og tallet er til for at vise de unge, at man ikke behøver at vælge retning i livet, for der er mindst 326 muligheder for uddannelse efterfølgende. Aalborg-bureau står bag kampagnen og københavnsk produktionsselskab er produceret videoen. Se den her.

Læs artiklen

 

Sædbank beskriver virkeligheden i ny kampagne
Culture Works og NoWonder står bag kampagne for sædbanken Cryos. Se filmene her.

Læs artiklen her

 

Sådan kan bureauer finde freelance fotografer
Tre unge fyre har stiftet en onlineplatform, der forbinder bureauer med freelance foto- og videografer.

Læs artiklen 

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på, hvad der sker i bureaubranchen og Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bureaubiz og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mailen.

En del af GRAKOM