NFT Robotter 780

23/08/2022

Bureaunyt uge 34 2022

Læs om: Bureau er med til at lancere 1969 NFT'er. Film sætter fokus på mobning. 50-mands bureau udvider partnerkredsen. Ungt bureau bliver medejer af et andet ungt bureau. Aarhusiansk bureau vil udvide i Jylland.

Bureau er med til at lancere 1969 NFT’er

Superego er en del af The Gallery, som er ude med næsten 2000 unikke Non-Fungible Tokens i en ny kollektion. En tidligere bureau-medarbejder er kunstneren bag projektet.

Læs artiklen

Film sætter fokus på mobning

Den relativt nye NGO Stoop.nu er ude med sin anden kampagnefilm for at sætte fokus på mobning, og de konsekvenser det får for den mobbede. Se filmen. 

Læs artiklen

50-mands bureau udvider partnerkredsen

Det aarhusianske digitale bureau Searchmind er nået op på 50 medarbejdere og udvider nu partnerkredsen med to.

Læs artiklen

Ungt bureau bliver medejer af et andet ungt bureau

Performancebureauet Refyne overtager 20 pct. af et bureau, der kombinerer video med influencere.

Læs artiklen

Aarhusiansk bureau vil udvide i Jylland

Texta planlægger åbningen af en afdeling i Holstebro. Målet er at blive Vestjyllands foretrukne arbejdsplads for digitale og kommunikative marketingtalenter. Det er også årsagen til, at bureauet - måske som forventet - ikke kigger mod hovedstaden.

En stor del af motivationen bag den vestjyske udvidelse er også at tiltrække og fastholde arbejdskraft i lokalområdet for på den måde at være med til at styrke det lokale erhvervsliv yderligere, skriver bureauet i en pressemeddelelse. Samtidig har man valgt at gå i dialog med Erhvervsforum Holstebro i forbindelse med planlægningen af det nye kontor.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på, hvad der sker i bureaubranchen og Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bureaubiz og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mailen.

En del af GRAKOM