1200X628 Davidsen Hesehus

31/07/2019

Bureaunyt uge 31

Hesehus har vundet byggemarkedskæde.

Den sønderjyske byggemarkedskæde Davidsen A/S har valgt Hesehus som ny e-handelssamarbejdspartner.

Opgaven for Hesehus er at lave en ny B2B-løsning med bl.a. en ny webshop, der gør varebestilling, administration og projektstyring nemmere end tidligere.

For adm. direktør Henrik Clausen fra Davidsen A/S er teknologi et konkurrenceparameter:

”Vi sætter nu fart på investeringer, der skal styrke vores tilstedeværelse på det vigtige erhvervsmarked og føre til udvikling af nye, digitale værktøjer til håndværkerne. Digitalisering er et vigtigt område i byggeriet, og der er ingen tvivl om, at digital teknologi for mange vil blive afgørende for konkurrenceevnen fremover. Med den nye B2B-webshop vil vi kunne hjælpe og understøtte vores erhvervskunder med netop det fx i form af lettere varebestilling, administration og projektstyring.”

Davidsen A/S købte i juni i år Optimera-kæden (tidl. DHL Træ & Byg) af Saint-Gobain Distribution Denmark A/S og blev dermed det tredjestørste byggemarked i Danmark med godt 1000 medarbejdere og en samlet omsætning på over 2,5 mia. kr. årligt.

 

 

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM