Jimmy Schougaard 680

06/02/2020

Navnenyt uge 6

Syv nye marketingansvarlige, to nye partnere til bureau og en række andre jobskift i denne uge. Bl.a. bliver Jimmy Shougaard, der har arbejdet på topplan for Ogilvy & Mather i New York, president for Reprise Digital.

Jimmy Schougaard til Reprise Digital
Jimmy Schougaard
har været hos Ogilvy & Mather i 16 år. I 2012 tog han til New York for samme bureau og arbejdede sig helt til tops som worldwide head of customer engagement & commerce. Nu har han fået job i Reprise Digital, der er en del af Mediabrands, med titel af president for EMEA.

Jimmy Schougaard

Fra Novicell til InboundCPH
Thomas Lundbye
er ny senior digital strategy manager hos InboundCPH. Han kommer fra et job som businesss development manager hos Novicell. Tidligere har Thomas arbejdet hos bl.a. IIHNordic, Your Interface Danmark og Eniro. Thomas har taget en kandidat i retorik fra Aarhus Universitet.

Thomas Lundbye

Seniorrådgiver til PA-bureau
Andreas Thyrring
bliver en del af PA- og kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting som en del af ledelsen og med titel af seniorrådgiver. Han kommer fra et job som leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik. Tidligere har han været særlig rådgiver i energi-, forsynings- og klimaminisiteriet samt politisk konsulent for Venstre.

Andreas Thyrring

Client director til Dynamicweb
Efter godt fem år hos Stark som digital sales specialist er Linn Frederiksen skiftet til Dynamicweb og et job som client director. Hun har bl.a. tidligere arbejdet i Bestseller-koncernen.

Linn Frederiksen

Fra Vestas til Wunderman
Leah McLean
er ny projektleder hos Wunderman. Hun kommer fra et tilsvarende job hos Vestas, hvor hun har været i godt fire år. Leah er cand.mag. i international development & business studies fra RUC.

Fra Lead til We Love People
Malene October
kan skrive junior kreativ strateg hos We Love People på visitkortet. Hun kommer fra  Lead Agency, hvor hun var juniorkonsulent. Malene er uddannet i kommunikation og medier fra DMJX.

Fra AKQA til Novicell
Rikke Sand
er startet som client director hos Novicell. Hun kommer fra en stilling som program director hos AKQA. Tidligere har hun bl.a. arbejdet hos bureauer som Valtech, Cadesign og Klean.

Rikke Sand

Fra Toms til McDonald’s
Camilla Gregers Bour-Hil
er ny marketingchef hos Food Folk, som står bag McDonald’s Danmark. Hun kommer fra et tilsvarende job hos Toms Gruppen, og før det har hun været hos Carlsberg Group, Kellogs og Unilever.

Camilla Gregers Bour-Hil

Fra TDC til TV2
Lise Borup Krogsgaard
starter den 1. maj som kommunikationschef hos TV2 Danmark. Her skal hun bl.a. været med til at styrke TV2s corporate position og brandfortælling. Hun kommer fra TDC Group, hvor hun er afdelingsdirektør for Public Affairs & Regulaory Affairs. Før det var hun særlig rådgiver for undervisningsministeren.

Lise Borup Krogsgaard

Fra Carat til Børnecancerfonden
Anders Heimann Villumsen
er efter to et  halvt år hos Carat som digital client manager startet hos Børnecancerfonden som projektleder. Han har tidligere været marketing projektleder hos Information. Anders er cand.mag. i medievidenskab.

Anders Heimann Villumsen

Forbrugerrådet Tænk får ny kommunikationschef
Fra 1. marts skifter Esben Geist menneskerettigheder ud med forbrugerrettigheder, idet han skifter fra en stilling som kommunikationschef i Institut for Menneskerettigheder ud med en tilsvarende i Forbrugerrådet Tænk. Tidligere har Esben bl.a. været presse- og kommunikationschef i Dansk Magisterforening og pressechef i BUPL.

Esben Geist

Marketingchef til Autouncle
Mads N. Lauridsen
er ansat som head of performance marketing hos Autouncle. Her bliver en af opgaverne at løfte den globale marketingstrategi til næste niveau. Mads kommer fra S360, hvor han har stået i spidsen for paid social. Tidligere har han bl.a. været selvstændig, hvor han har hjulpet små og mellemstore virksomheder med adwords, SEO etc. Mads er uddannet markedsføringsøkonom fra Erhvervsakademi Aarhus.

Mads N. Lauridsen

Marketingchef til Meny
Efter knap tre år hos Aldi Danmark som marketingchef starter Carsten Kure nu i en lignende stilling hos Meny. Tidligere har Carsten været marketingchef hos Maxi Zoo og hos Euromaster.

Carsten Kure

Udnævnelse til marketingdirektør i Fleggaard
Mette Sørensen
er blevet udnævnt til marketingdirektør i Fleggaard. Hun har været i koncernen siden 2014. Tidligere har hun været en længere årrække hos Danfoss Universe, hvor hun sluttede som brand- og kommunikationschef.

Marketingchef hos Telenor kommer fra Nordlid
Anders Holvøe
er ny brand- og marketingchef hos Telenor. Han kommer fra Nordlid, hvor han har var senior client service director i knap et år. Før det var han hos Kunde & Co i en længere årrække.

Anders Holvøe

Marketingdirektør bliver europæisk kommerciel ansvarlig hos Arla Foods
Jakob Bernhard Knudsen
bliver 1. marts kommerciel ansvarlig for Arla Foods i Europa. Han har hidtil haft en stilling som landedirektør for Arla Foods i Danmark med ansvar for salg, marketing og økonomi.

Marketingdirektør til Milestone Systems
Rasmus Overbeck Christensen
kommer fra Norriq, hvor han har været marketingdirektør de seneste seks år. Nu er han startet som global marketingdirektør i Milestone Systems. Rasmus har tidligere arbejdet for Simcorp, Dansk Industri og på bureauet TBWA. Han er oprindelig kandidat i kommunikation og media fra Aalborg Universitet.

Rasmus Overbeck Christensen

Udnævnelse til marketingchef på dagbladet Børsen
Carina Risbjerg Johnsen
er udnævnt til marketingchef på dagbladet Børsen. Hun har været på avisen i 12 år. Før Børsen var Carina hos Novozymes.

Fra DR til Love of Food N Wine
Jacob Elkær-Hansen
er ny salgs- og marketingchef hos Love of Food N Wine. Han kommer fra et lignende job hos DR, hvor han var i godt to år. Før det har han været en lang årrække hos Nordisk Film Biografer som salgs-og marketingdirektør samt en længere årrække hos Politiken som bladsalgschef.

Jacob Elkær-Hansen

Marketingkoordinator til Bauhaus
Anne Wormslev Jacobsen er ny kommunikations- og marketingkoordinator hos Bauhaus Danmark. Hun har tidligere arbejdet som freelancer samt som senior konsulent hos Kragelund Kommunikation i en længere årrække.

Fra Carat til Eden
Efter knap fem år hos Carat Danmark har Christian Møller Sloth skiftet til Eden, hvor han skal være lead media konsulent. Før Carat var Christian tre år hos Aros Kommunikation.

Lead Agency udvider partnerkredsen
Lead Agency har optaget to nye partnere fra egne rækker: Amalie Gaardbo, der siden 2011 har været kommunikationsrådgiver, og Farshad Shirmohammadi, der siden 2017 har været kommunikationshusets CFO.

Ejerkredsen og partnergruppen i Lead Agency består således nu af Søren Kaster (CEO), Peter Albæk, Lars Volle, Anita Baun Hørdum, Eva Svavars, Barbara Saitta Bregendal, Farshad Shirmohammadi (CFO) og Amalie Gaardbo. Mens Torsten Jansen er associeret partner. LEAD har i dag 30 medarbejdere. Kommunikationshusets daglige ledelse består af Søren Kaster (CEO), Anita Baun Hørdum, Eva Svavars og Farshad Shirmohammadi (CFO). Thomas Ladefoged er formand for bestyrelsen. 

Amalie Gaardbo og Farshad Shirmohammad

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM