Oxymoron 680

18/12/2019

Navnenyt uge 51

Dansk bureaukonsulent flytter til New York. Læs også om nyansatte hos Oxymoron, Charlie Tango, Must, Adnuvo, Publico Kommunikation med flere.

Fire medarbejdere til Oxymoron
Hos Oxymoron har man ansat fire medarbejdere, så bureauet, der blev stiftet af den tidligere Lead Agency stifter, Kresten Schultz Jørgensen, i januar 2018 nu er oppe på 14 medarbejdere. De fire nye rådgivere er Peter Dalhoff, Mark Renouf, Louise Helstrup Guldager og Abbas Garbia.

Peter Dalhoff er ansat som kreativ direktør. Han har de seneste otte år været selvstændig med brandingbureauet Branding Matters. Tidligere har han arbejdet hos Bysted samt hos designbureauet IdentityPeople.

Mark Renouf er ansat som international direktør. Han har senest været selvstændig kommunikationsrådgiver og har desuden været seniorrådgiver hos Friday & Partners samt været vice president hos Lead Agency.

Både Louise Helstrup Guldager og Abbas Garbia er ansat som konsulenter. Louise har været freelance de senere år og har tidligere arbejdet hos Presskontakterna samt hos Kromann Reumert som pressechef. Abbas Garbia kommer fra Operate, hvor han var juniorkonsulent.

Senior designer til Charlie Tango
Anne-Sofie Engell er ansat som senior designer hos Charlie Tango. Hun kommer fra Pentia, hvor hun var visual designer, og har tidligere arbejdet hos Advance. Anne-Sofie er uddannet på i multimediedesign på KEA.

Fra Operate til Must
Bureauet Must har ansat Emilie Prajakta Kamradt som strategic planning director. Emilie kommer fra et job som senior strategic planner hos Operate og har tidligere arbejdet hos Ogilvy Danmark og Relationshuset Gekko (nu Nordlid). Emilie har en master i international corporate communication fra CBS.

Emilie Prajakta Kamradt

Fra Nordlid til Adnuvo
Digitalbureauet Adnuvo har ansat Susan Wedell-Wedellsborg som senior account director. Hun kommer fra Nordlid, hvor hun var CRM Manager for bureauets kunde McDonald’s Denmark. Susan har tidligere arbejdet for Dansk Arkitektur Center og Nykredit.

To selvstændige til eventbureau
Green Hat People har tilknyttet Michaela Andersen som sales director og event manager med Fyn og Jylland som primære områder. Hun arbejder ud fra Byma, der er hendes eget firma.

Samtidig er Anne Thougaard Dalgaard tilknyttet som event manager med ansvar for større events. Hun er selvstændig med eget eventfirma, EventAnne, hvor hun underviser og rådgiver om oplevelsesdesigns. 

Michaela Andersen

Anne Thougaard Dalgaard

Publico Kommunikation ansætter kommunikationskonsulent
Karen Johanne Iversen starter til januar som kommunikationskonsulent hos Publico Kommunikation. Hun kommer fra et job som content marketing manager hos startup-virksomhederne Nordic API Gateway og Spiir. Karen Johanne Iversen er kandidat i medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Karen Johanne Iversen

Beam Robots får ny  medarbejder
Beam Robots på Fyn har ansat Silas Hammer Larsen som sales- & market intelligence assistent. Han kommer fra et job som souschef hos Spar Stige. Silas er bachelor i økonomi og forretningsadministration fra Syddansk Universitet.

Silas Hammer Larsen

Fra Lead Agency til FLSmidth
Rasmus Windfeld er ny pressechef hos FLSmidth. Her skal han bl.a. udbrede MissionZero-strategien om at gøre industrien CO2-neutral frem mod 2030. Rasmus kommer fra et job som pr-chef hos Lead Agency og har tidligere arbejdet som pressechef hos Siemens.

Rasmus Windfeld

Tidligere bureaukonsulent flytter til New York med sin SaaS virksomhed
Dan Hestbæk
, der i en lang årrække agerede som bureaukonsulent på det nordiske marked, flytter til New York for at forfølge væksten med sin SaaS virksomhed Lift på det amerikanske marked.

Dan Hestbæk

Hvis du vil med i Navnenyt eller har ansatte, der er relevante at nævne, så send mig info på po@creativeclub.dk – gerne inkl. et foto på min. 680 pixels i bredden.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM