Martinschultz Foto Af Carstenseidel 680

05/12/2019

Navnenyt uge 49

Se her hele 37 nye jobskift inden for bureau og marketing i denne uge. Bl.a. WeThink, Charlie Tango, Valtech, Kompas Kommunikation, Creative Zoo, Klean, Vizeum, Cadesign Form, Kvantum samt hos Aller Media, Saxo, Coop, Ilse Jacobsen, Københavns Lufthavne og Danske Spil.

Tre nyansættelser til WeThink
WeThink har ansat en art director, en grafisk designer og en praktikant.

Ny art director er Sabina Ølgaard Mortensen. Sabina er uddannet fra Skolen for Visuel Kommunikation og har de sidste to år siddet hos Nørgård Mikkelsen med alt fra konceptudvikling til animation og grafisk design.

Ny grafisk designer er Amélie Bonne. Hun er uddannet i Graphic Design and Advertising fra Haute École Francisco Ferrer i Bruxelles.

Mie Bagger er ny praktikant de næste seks måneder fra Skolen for Visuel Kommunikation.

 

Sabina Ølgaard Mortensen

Amélie Bonne

Mie Bagger

Tidl. Bureauejer til Charlie Tango
Martin Schultz
er ny consulting director hos Charlie Tango. Martin var medstifter og direktør i det kreative digitale bureau Plant fra 2006-2017 og har efterfølgende drevet egen konsulentvirksomhed med kunder som Coop, Adform og Microsoft. Han var desuden medstifter af Game, som er en international NGO med fokus på gadeidræt. Martin er uddannet cand.merc. (management of technology) fra CBS.

Martin Schultz

Ny direktør til Valtech
Michael Krogh-Schlichter indtager stolen som ny adm. direktør hos det digitale bureau Valtech. Michael har været hos Valtech siden 2009, med en kort afstikker til Accenture, før han kom tilbage igen. Han overtager efter Carsten Brogaard Jensen, som har siddet med ansvaret for det danske kontor i 13 år. Carsten Brogaard Jensen fortsætter i Valtech, hvor han fremover skal fokusere på M&A på globalt plan.

Michael Krogh-Schlichter

Fra IUM til Kompas Kommunikation
Anders Clausen er startet som senior digital medierådgiver hos Kompas Kommunikation. Han kommer fra mediebureaubranchen, senest IUM, hvor han har været i fem et halvt år. Han har også været ansat hos OMD, Mediacom og Carat.

Anders Clausen

Projektleder til Creative Zoo
Efter endt barsel er Mette Appel startet som projektleder hos Creative Zoo. Hun kommer fra et tilsvarende job hos Clienti, hvor hun har været i godt fem år. Mette har en master i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet.

Klean har ansat to tunge profiler
Klean styrker de markedsmæssige og kundevendte kompetencer ved at ansætte kommerciel direktør og direktør for customer experience, som samtidig træder ind som partnere.

Førstnævnte er Lene Thirup, der kommer fra et job som executive director hos Isohar, og som tidligere har været en årrække hos Creuna samt hos Valtech.

Lene Thirup

Som direktør for customer experience er ansat Anders Frey Birkmose, som kommer fra AKQA, hvor han var client service director. Anders har tidligere været digital direktør i Datagraf Communications samt chef for den kreative afdeling i DIS/Play.

Tilbage til Vizeum
Jonas Qwist
er vendt tilbage til Dentsu Aegis Network, nærmere betegnet Vizeum Danmark, efter at han i januar skiftede til Brandheros i en stilling som chef for business development & agencies. Hos Vizeum er Jonas nu integrated business director.

Jonas Qwist

Cadesign Form ansætter projektleder
Hannah Haglund
er startet som projektleder hos Cadesign Form. Hun kommer fra et job som digital account manager hos Adservice. Hannah er uddannet i IT og økonomi på Malmö Universitet og i computervidenskab fra Universitas Gadjah Mada.

Ny partner til Amazon-bureau
Sanne Sønderskov Jensen er startet som client director – og partner – hos Amazon-bureauet Maze-one. Sanne kommer fra et job som managing director hos Strossle. Hun vil fortsætte hos Strossle på deltid i en salgsrolle.

Ny managing director i Strossle, som beskæftiger sig med native advertising, er Allan Schou, som tidligere har været ansat hos bl.a. Idényt og Vores Medier.

Allan Schou

Kommentator på TV 2 News indtræder i bestyrelsen for Kvantum
Det er en erfaren herre, som Kvantum Copenhagen får ombord som nyt bestyrelsesmedlem. Torsten Jansen har været studievært på DR, ansat af udenrigsministeriet på ambassaden i Washington, og medlem af bestyrelsen hos Vestas. Han er associeret partner i Lead Agency, hvor han har været i knap syv år, og rådgiver virksomheder som Vestas, Tesla, Roche, Facebook, Huawei og Lockheed Martin. Desuden er han kommentator og USA-ekspert på bl.a. TV 2 News.

Stifter af Kvantum Copenhagen, Martin Graeser, indtræder som konstitueret bestyrelsesformand. Bestyrelsen består indtil videre af Torsten Stiig Janssen, Lars Møller, Rasmus Frølund Thomsen og Martin Jagd Graeser.

De er gået freelance
Jacob Holst Mouritzen er gået freelance efter at have været ansat hos Mindshare i knap seks år, senest som business partner. Han fokus som selvstændig bliver strategisk konsulentarbejde. Jacob har tidligere været social media konsulent hos Advice.

Jacob Holst Mouritzen

Efter fem år hos først Ambition har Nico Rezvani valgt at blive selvstændig SEO og linkbuidilding ekspert. Nicos virksomhed hedder Rankbase.dk, og her tager han erfaring med fra kunder som bl.a. Sportmaster.dk, nemadvokat.dk, Lomax.dk, ikastetiket.dk, som han har lavet søgemaskineoptimering for.

Nico Rezvani

Sigurd Bjerre har 10 år på bagen fra Brandhouse, hvor han har arbejdet med kunder som Interflora, Fernet-Branca og Netflix. Nu går han freelance, og tilbyder sig med ”opsigtsvækkende løsninger, der bygger på en stærk menneskelig indsigt, og som altid forsøger at engagere sit publikum”.

Sigurd Bjerre

Kirstine Balslev er startet for sig selv, hvor hun hjælper virksomheder med at lave company days, sponsor- og kundearrangementer samt events. Kirstine har fokus på at skabe bedre kunderelationer og skræddersy efter virksomhedens behov.

Kirstine Balslev

Julie Dalsgaard er stoppet som pressekonsulent i Region Nordjylland og er blevet selvstændig konsulent i strategisk kommunikation for virksomheder, der tager et samfundsansvar. Julie har tidligere været kommunikationskonsulent i DBU samt kommunikationsrådgiver i 3F.

Julie Dalsgaard

Ny kommerciel direktør til Aller Media
Jesper Kramer
er ny kommerciel direktør hos Aller Media, efter Christopher Nørgård som blev adm. dir. Hos Altinget. Jesper er rekrutteret internt og kommer fra en stilling som direktør for product innovation og M&A. Samtidig med jobskiftet fratræder Jesper Kramer formandsposten i Kvantum Copenhagen, da bestyrelsesjobbet kunne indebære potentielle interessekonflikter.

Jesper Kramer

Aller Media henter profil fra Google
Nikolaj Thonbo
er ansat som head of solution sales i Aller Media Business. Her skal han udvikle og drive innovative 360 graders løsninger på tværs af alle medieplatforme. Nikolaj kommer fra en stilling som head of acquisitions i Google i Danmark.

Marketing- og kommunikationschef til DAVA Foods
Sune Andersen
er ansat som marketing- og kommunikationschef hos DAVA Foods. Han har været associeret professor i marketing & innovation på Professionshøjskolen University College Nordjylland i tre år. Tidligere har han bl.a. været marketing & innovationschef på De Gule Sider samt marketingchef i Alfa Laval.

Sune Andersen

Salgs- og marketingdirektør til Carlo Gavazzi
Henrik Lykkegaard
skifter et job som division manager hos Hans Buch ud med et job som direktør for salg og marketing hos Carlo Gavazzi. Henrik var samlet omkring 23 år hos Hans Buch, som tidligere hed Fritz Schur Teknik og endnu tidligere J.D. Friderichsen.

Saxo ansætter marketing projektleder
Louise Vivel Braüner
er ansat som marketing projektleder. Hun har netop afsluttet en executive MBA, og før det arbejdede hun knapt et år som frivillig marketing konsulent på Heartland Festival samt i Askovfonden. Tidligere har hun bl.a. arbejdet med marketing i hhv. Alm. Brand og Codan.

Marketingchef til Bila Logistics
Efter otte år hos Jyske Finans er Pernille Helledie Enevoldsen startet som marketingchef hos Bila Logistics. Pernille har en cand.mag. i spansk og marketing fra Aalborg Universitet.

CMO til Bilagscan
Charlotte Novella
er ny marketingchef i Bilagscan. Hun kommer fra Intermail, hvor hun var i godt fem år, senest som salgs- og marketingdirektør. Hun har desuden været med i bestyrelsen for Creative Club, hvor hun er udtrådt i forbindelse med sit jobskifte. Charlotte har tidligere været ansat hos Cool Gray og Trykbureauet.

Charlotte Novella

Marketing projektleder til SEC Datacom
Efter knap fem år hos Atea som marketing projektleder skifter Denise Krogstrup Thomassen til en tilsvarende stilling hos SEC Datacom Danmark. Denise er cand.merc. kom. fra CBS.

Senior UX designer til DHI
Niels Mølbjerg Lund Pedersen
er ansat som senior UX designer hos DHI. Han kommer fra Advice, hvor han har været ansat i 12 år.

Niels Mølbjerg Lund Pedersen

Digital marketing projektleder til Coop
Gry Havdrup Glud
har skiftet et job som marketing projektleder ud hos FK Distribution med et job som digital marketing projektleder hos Coop. Gry har tidligere arbejdet i godt seks år hos Mindshare og lidt længere hos mediebureauet, der dengang hed Mediaedge:cia.

Gry Havdrup Glud

Ny CMO til Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen har fået ny head of global marketing. Det er Klaus Vemmer, som det seneste år har været selvstændig konsulent, og før det stiftede han selskabet Laurentin Cosmos, der producerede sko og tasker, men som måtte lukke pga. manglende investorer. Tidligere har han været global marketingchef hos 10-butikskæden Flying Tiger.

Klaus Vemmer

Ny marketingchef til Københavns Lufthavne
Pernille Helweg er ansat som ny marketingchef i Københavns Lufthavne. Stillingen er blevet mere omfattende end den var tidligere, idet Pernille også får ansvaret for Customer Experience. Pernille kommer fra Nordlid, hvor hun i syv måneder var strategi seniorkonsulent. Før det var hun marketingchef i godt fem år hos Alm. Brand. Hun har tillige bureauerfaring fra We Love People og HjaltelinStahl.

Tidl. global kreativ chef hos B&O skifter job
Jonathan Lowth
er ny senior brand communications manager hos WSAudiology. Han kommer fra et job som global head of creative hos Bang & Olufsen, hvor han har været i omkring fem år. Tidligere har Jonathan arbejdet på AdPeople og hos Advance.

Jonathan Lowth

CMO til vinfirma
Lars Granat Jensen er startet som group CMO hos Rare Wine. Han er netop stoppet som kreativ direktør hos Aalborg-bureauet Konxion, hvor han var ansat i knap 10 år.

Lars Granat Jensen

Chief digital officer til Samlino.dk
Samlino.dk, der sammenligner priser for forbrugerne, har netop ansat Høgni á Reynatrød som chief digital officer. I den rolle får han ansvar for al markedsføring og kommer samtidig til at have en nøglerolle i forbindelse med virksomhedens vækstplaner på det danske marked.
Høgni har tidligere arbejdet hos bl.a. Kayak, Templafy og Google. Senest kommer han fra Grandhood, hvor han var digital marketingchef.

Høgni á Reynatrød

Ulobby ansætter customer success chef
Efter job hos Cardia Nordic og Q-Park Danmark som salgs- og marketingchef er Michell Rose Nørgaard Jensen startet som head of customer success hos Ulobby, som er en platform for folk, der arbejder med public affairs.

Nordic brand manager til Quooker
Pernille Kildegaard
er startet som nordic brand manager hos Quooker. Hun kommer fra et job hos VisitDenmark og har tidligere været ansat hos Sportmaster som bl.a. marketingchef.

Særlig rådgiver bliver ny pressechef til Danske Spil
Thomas Bille Winkel er ny pressechef i Danske Spil. Han kommer fra et job som politisk konsulent hos Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier og var indtil juni 2019 særlig rådgiver for innovationsminister Sophie Løhde. Tidligere har han været presse- og kommunikationschef i henholdsvis Sundheds- og Ældreministeriet samt Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Hvis du vil med i Navnenyt eller har ansatte, der er relevante at nævne, så send mig info på po@creativeclub.dk – gerne inkl. et foto på min. 680 pixels i bredden.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM