Jesper Hartley 680

20/11/2019

Navnenyt uge 47

20 nye jobskift inden for bureau og marketing i denne uge. Det er bl.a. hos Spring/Summer, &Co, Havas, Charlie Tango, Strømlin, Nordlid, Isobar, Hesehus, Vizuall, Alive samt hos Bording, FK Distribution, Bang & Olufsen, Arla, McDonald’s og Pressalit.

Fra Advice til Nordlid
Helle Jensen er ansat som senior project manager hos Nordlid. Hun kommer fra et job som senior rådgiver hos Advice. Tidligere har hun været ansat hos bl.a. Ogilvy og Kunde & Co.

Helle Jensen

Hesehus har ansat to nye medarbejdere
Tobias Ansbak Louv, 30, er ansat som udvikler hos Hesehus. Tidligere har Tobias arbejdet hos Netcompany som seniorkonsulent. Tobias bliver en del af det team, der arbejder med udviklingen af e-handelsplatformen Bizzkit.
Tobias er uddannet cand. scient. i matematik med tilvalg i datalogi fra Aarhus Universitet.

Tobias Ansbak Louv

Som sprogmentor er ansat Helle Baagøe Saager, 45. Helle har tidligere arbejdet som sproglærer i Odense Kommune og driver firmaet Bumblebee Learning, hvor hun udvikler undervisningsmaterialer til sprogtilegnelse. Som sprogmentor vil Helles opgave være at undervise Hesehus’ internationale kollegaer i dansk.
Helle er uddannet lærer med speciale i dansk som andetsprog på University College Lillebælt i 2012, der i dag kendes som UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Helle Baagøe Saager

To nye medarbejdere hos Vizuall

Reklame- og webbureauet Vizuall i Nordjylland har fra 1. december ansat Maja Hove som multimediedesigner. Hun er nyuddannet med en professionsbachelor i grafisk kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation, og har været i praktik hos Won Won og Ineo Designlab.                           

Maja Hove

Samtidig er Jakob Vie Christensen startet som multimedieintegrator-lærling efter færdiggørelse af sin uddannelse som webintegrator fra Viden Djurs.

Jacob Vie Christensen

Executive director til Isobar
Jesper Arvidson starter i en nyoprettet stilling som executive director hos Isobar den 1. december, hvor han får det kommercielle ansvar for at drive ca. en fjerdedel af Isobars kunder. Han bliver en del af Isobar Danmarks executive management gruppe. Jesper kommer fra Charlie Tango, hvor han havde en stilling som director of innovation. Desuden har han arbejdet hos LBi og Framfab. 

Jesper Arvidson

&Co får freelance senior kreativ
Cris Hödar, der tidligere har arbejdet på bureauer som Bates, McCann, Marvelous og Liquidminds, er startet som freelance kreativ hos & Co. Senest kommer Cris fra et job som executive creative director på bureauet Them.

Havas ansætter to nye medarbejdere
Mads Brøndum Olsen er startet som programmatic trader hos Havas Danmark. Han kommer fra mediebureauet Balance, hvor han var digital account manager. Tidligere har han arbejdet hos AGF Fodbold.

Mads Brøndum Olsen

Samtidig er Dieu-Mi Hoang startet som ad operations manager. Hun kommer fra samme stilling hos Dentsu Aegis Network Denmark. Dieu-Mi har en kandidatuddannelse i marketing fra Aarhus Universitet.

Fra 1508 til Strømlin
Strømlin (tidl. Headnet) har ansat Peter Solow, der kommer fra 1508, hor han var ansat i knap 20 år, senest som chef for interface development & production.
Strømlin er selv en del af 1508-gruppen.

PN Kommunikation tilknytter selvstændig kommunikationsrådgiver
Hanne Selnæs, der er selvstændig kommunikationsrådgiver, bliver tilknyttet PN Kommunikation, når der er sidsbelsastning.  Hanne har drevet eget kommunikationsbureau – Selnæs Kommunikation – siden 2016.

Charlie Tango ansætter consulting director
Camilla Sofani Bartholdy er ansat som consulting director, corporate innovation & entrepreneurship. Camilla kommer fra et job som innovationschef hos TopDanmark og har tidligere arbejdet på CBS samt været ekstern lektor i digital innovation & entrepreneurship. Desuden har hun været selvstændig med PinkMobile.dk.
Camilla er uddannet som kandidat i informationsteknologi på IT-Universitetet i København.

Camilla Sofani Bartholdy

Fra Vertic til Spring/Summer
Mia Thomsen er ny director of project management hos Spring/Summer. Hun kommer fra Vertic, og har tidligere været hos Reputation.

Mia Thomsen

Allers eventbureau ansætter adm. direktør
Aller Medias nyoprettede eventselskab, Alive, har ansat Jesper Hartley som adm. direktør. Det kommer nok ikke som den store overraskelse, idet Jesper også stod i spidsen for Aller Live, da det var en eventafdeling i Aller Media.
Jesper har arbejdet med event og underholdning siden 1986, bl.a. hos Welcome Meetings & Events, PDH Music og ejer ar Hartley Company.

Jesper Hartley

Freelance til Bording
I september stoppede Søren Nielsen i Bording for at prøve nye udfordringer. Nu vender han tilbage, dog i en friere stilling, i det han bliver konsulent på timebasis ved siden af andre freelanceopgaver.

Søren Nielsen

Fra Partnermedier til FK Distribution
Kenneth Klaschka starter ved årsskiftet hos FK Distribution i en nyoprettet stilling som produktchef. Kenneth kommer fra en stilling som partnerchef hos Partnermedier, hvor han har været i halvandet år og før det var han i  over 20 år i Berlingske Media senest som annoncechef.

Udnævnelse hos Bang & Olufsen
Christian Birk er udnævnt til executive vice president – marketing, digital & customer experience hos Bang & Olufsen. Han har været hos B&O i to år og før det var han i en årrække hos DigitasLBi, bl.a. udstationeret i San Francisco.

Christian Birk

Fra rådgiver for udenrigsministeren til kommunikationsdirektør i Arla
Niels Th. Dahl var indtil maj i år særlig rådgiver for Anders Samuelsen. 1. januar begynder han som kommunikationsdirektør i Arla. Niels har tidligere været ansat hos Venstre som sekretariatschef og før det var han pressechef i Liberal Alliance og journalist hos Altinget.

Digital marketing specialist til Pressalit
Claus Aggerholm Brogaard er ansat som digital marketing specialist hos Pressalit. Han kommer fra et job som digital marketing & e-commerce manager hos Salling Group. Tidligere har han arbejdet med marketing i Stofa.

Udnævnelse hos McDonald’s
Marie Halmø Hürdum er udnævnt til marketingdirektør hos McDonald’s. Hidtil har hun været marketingchef samme sted. Før McDonald’s var Marie marketingchef hos Toms Gruppen og hun har også tidligere arbejdet hos Mondelez, hvor hun var senior brand manager for Toblerone.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM