Sofia Kovaljova

30/10/2019

Navnenyt uge 44

16 nye jobskift inden for reklame- og marketingbranchen i denne uge. Læs om ansættelser hos bl.a. Peoplez, Beruf, Klausen + Partners, Texta, Kontrapunkt, Unique Social og Noted.

Henrik Sandberg Jensen

Fra Heyday til Peoplez
Henrik Sandberg Jensen er fra 1. november ansat som SEO-specialist hos Peoplez Reklame- og webbureau i Holstebro. Med ansættelsen opruster Peoplez sit onlineteam. Henrik kommer fra en tilsvarende stilling hos Heyday i Aarhus, hvor han var SEO-ansvarlig for en række landsdækkende brands.

Sofia Kovaljova

Beruf ansætter kampagnespecialist
Sofia Kovaljova er ansat som Google Ads-specialist hos Beruf. Hun kommer fra Optimeo, hvor hun var PPC-specialist. Tidligere har hun arbejdet hos bl.a. Søgemedier. Sofia har en kandidat i international business communication fra CBS.

Tre nye medarbejdere til Klausen + Partners
Klausen + Partners har ansat en engelsk tekstforfatter, en webudvikler og en studentermedhjælper.

Mathias Vind Nielsen

Mathias Vind Nielsen (20) er ny webudvikler. Han kommer fra Copenhagen Games, hvor han var full-stack developer med fokus på kommunikation og brugervenlighed. Desuden har han arbejdet hos Awave og Trioverse Gaming.

Lima Curtis

Som senior tekstforfatter med engelsk som modersmål har Klausen + Partners ansat Lima Curtis. Lima er uddannet journalist i London og har arbejdet med både B2B og B2C marketing i Europa og Asien. Hun kommer fra et job som kommunikationsrådgiver hos Novozymes og har tidligere været ansat hos The Monocular Agency som content & marketing manager.

Laura Amalie Sommer

Laura Amalie Sommer (23) er ansat i et studiejob med fokus på at styrke bureauets videoproduktioner, primært internt i virksomheden. Ved siden af studiearbejdet læser hun digital konceptudvikling på KEA. Laura er uddannet multimediedesigner i 2019 og har læst Editing på New York Film Academy i 2017. 

Contentmarketingbureau skifter direktør
Contentmarketingbureauet Texta, der har fire år på bagen, skifter adm. direktør. Ny på posten er den hidtidige COO og partner, Kim Søgaard Nielsen.

Kontrapunkt udnævner digital chef
Casper Overgaard er udnævnt som digital chef hos Kontrapunkt. Han har været ansat i godt tre år, først som UX designer og dernæst senior UX designer. Tidligere har han været partner og UX hos Dansk Dynamit i en periode på godt 10 år.

KAM til Unique Social
Mia Lind er startet som key account manager hos influencerbureauet Unique Social, som er en fusion mellem Unique models og Egmont Publishing. Mia har tidligere haft samme stilling hos Clear Channel.

Noted ansætter grafisk designer
Malene Jepsen er ansat som senior grafisk designer hos Noted. Hun kommer fra IDna Group, hvor hun var creative manager og har tidligere været hos Goodmorning Technology og 1508. Malene er uddannet cand.arch – grafisk design fra Kunstakademiets Arkitektskole.

Tine Kej går freelance
Tine Kej har de seneste knap fire år været konceptudvikler og digital lead hos TV 2 Fiktion. Før det var hun freelance, og det er hun nu blevet igen. Tine har tidligere arbejdet hos Isobar og Carlsberg samt hos DMJX, hvor hun sammen med Dorte Nielsen startede art director-uddannelsen Kreativ Kommunikation.

Traeger Grill ansætter europæisk marketingchef
Mette Karen Lim Nielsen er ny europæisk marketing manager hos Traeger Grill. Hun kommer fra et job som global marketingchef hos Leapwork og har tidligere i en årrække været marketingchef hos Stork Europe.

Kommunikationskonsulent til Seges
Søs Lindeborg Pedersen vender tilbage til Axelborg og landbrugssektoren, idet hun bliver kommunikationskonsulent hos Seges (tidl. Videncentret for Landbrug). Hun kommer fra Lindskov Communications og har tidligere været studentermedhjælper samt freelance skribent hos Landbrug & Fødevarers presseafdeling. Søs har tidligere haft jobs hos Børsen, Nykredit og TV 2.

PR- og marketingansvarlig til Billi Bi
Pauline Nordahl Laudrup er ansat som pr- og marketingansvarlig hos skomærket Billi Bi. Hun har det seneste år været freelance tekstforfatter og har tidligere arbejdet på Klub i København. Før det var hun sælger hos Tiger of Sweden.

Fra Umwelt til PFA
Sanne Dideriksen starter hos PFA som digital site manager efter at have været ansat hos Umwelt i knap fem år, senest som digital project manager. Tidligere har Sanne været ansat i en længere årrække hos Konstellation.

Ny marketingchef til Molslinjen
Birgitte Kold Ingwersen er ny marketingchef hos Molslinjen. Hun kommer fra et job som marketingchef hos Bog & Ide (Indeks Retail), hvor hun har været i godt tre år. Tidligere har hun været ansat hos bl.a. El-Salg, Stofa og TDC.

Sydbank udnævner marketingdirektør
Søren Hansen Reumert har været hos Sydbank i et år som kommunikationsdirektør. Nu har han fået udvidet sit forretningsområde til også at omfatte marketing, nu med titel af kommunikations- og marketingdirektør. Det er i anden omgang, han er ansat hos Sydbank. Fra 2014-2016 var han også kommunikationsdirektør. Inden han kom tilbage til Sydbank, var han lige en tur forbi Nordea som kommunikationschef og selvstændig i et år.

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM