Bloggers Delight (1)

23/10/2019

Navnenyt uge 43

31 branchefolk har skiftet job det seneste stykke tid. Læs om nyansættelser hos Mensch, Operate, DigitalPR, Cadpeople, Signifly, Fireball, Hello Great Works, Obsidian Digital, Bloggers Delight og mange flere.

Mensch ansætter projektleder
Simone W. Rafn er ansat som projektleder hos Mensch. Hun er uddannet folkeskolelærer og cand.comm. i kommunikation og dansk fra Roskilde Universitet. Simone har tidligere beskæftiget sig med projektledelse og PR hos Geelmuyden Kiese og hos Agenda Group.

Louise K. Gramstrup

Adfærdsrådgiver til Operate
Operate har ansat Louise K. Gramstrup som adfærdsrådgiver. Hun vender hjem fra England, hvor hun har arbejdet som analysekonsulent hos Accenture. Før det har hun arbejdet som lektor og forsker på University of Edinburgh, hvorfra hun har en ph.d. i Antropologi. Desuden har Louise i en årrække arbejdet som strategi- og kommunikationskonsulent for FM3, der er specialiseret i ejendoms- og servicerelateret facility management.

Morten Sahl Käding

Kommunikationsrådgiver til DigitalPR
Kommunikationsbureauet DigitalPR har ansat Morten Sahl Käding som kommunikationsrådgiver og account manager. Morten Sahl Käding har senest arbejdet hos Morsing PR og har desuden været en af to danske presserepræsentanter for Airbnb. Derudover er han tidligere journalist og fagredaktør hos Computerworld. Hos DigitalPR skal Morten fastholde den eksisterende vækst i det pan-nordiske bureau, som har kontorer i både Danmark og Sverige. Ligeledes skal han supportere DigitalPR’s eksisterende kunder i forhold til medie- og pressearbejde især inden for om forbrugerelektronik og B2B-markedet samt afholde medietræning.

Gudjon Oddsson

Cadpeople ansætter art director
Gudjon Oddsson kommer til Cadpeople fra en periode som freelancer. Som art director har han spidskompetencer inden for eventkoncepter, illustrationer og visuel kommunikation. Gudjon er desuden gæstelektor i grafisk design og visuelle kampagner hos VIA University College.

Kreativ webudvikler til Signifly
Raphael Aleixo er ansat som kreativ webudvikler hos Signifly. Han kommer fra et job som UX/UI og front-end manager hos Lumis i Brasilien, hvor han var ansat i godt otte år. Tidligere var han ansat hos kommunikationsbureauet TV1 i Brasilien som kreativ art director.

Lise Skakkebæk Larsen

Fireball ansætter projektleder
Lise Skakkebæk Larsen er ansat som projektleder hos Fireball. Hun kommer fra et job som projekt- og kundeleder hos Belong Agency.

Mehmet Dörttepe

Syv nye medarbejdere til Hello Great Works
Hello Great Works har inden for den seneste tid ansat syv nye medarbejdere. De tre af dem er i nyoprettede stillinger. Det er Mehmet Dörttepe, der er ansat som agency communicator. Han skal stå for at vedligeholde SoMe-kanalerne, skrive PR-materiale, sørge for qward submissions og materiale til bureauets hjemmeside. Mehmet blev uddannet som cand.mag. i international virksomhedskommunikation sidste år og har siden haft to praktikforløb i hhv. Policy Group og Hadler DMC Scandinavia.

Esben Sohl

Den anden nyoprettede stilling er besat Esben Sohl, som er ny senior creative strategist. Han kommer fra Umwelt, hvor han var associeret partner og executive creative director.

Mads Søeborg Larsen

Endelig er Mads Søeborg Larsen ansat i en nyoprettet stilling som quality assurance and service consultant. Han kommer fra Napp og har også tidligere været hos Umwelt som digital producer.

Thomas Holst

Fire nye stillinger er genbesat. Det er Thomas Holst, der er blevet ansat som senior technical producer. Han kommer fra Cool Gray og har tidligere været ansat hos Magnetix.

Thomas Carlson

Ny senior developer er Thomas Carlson. Han kommer fra Ustwo.

Niels Kristian Christensen

Niels Kristian Christensen er ansat som client director. Han har tidligere været ansat hos Charlie Tango i en årrække, senest som client service director.

Helle Westendahl

Og endelig er Helle Westendahl ny experience designer. Hun kommer fra Ajukreizi, hvor hun var UX designer.

Nadia Ræbild Bjerg, Morten Bie Petersen, Oliver Redemann Jensen, Albert J. S. Lindeberg, Katrine Frølund Thomsen og Mikkel Kjær

Seks nye medarbejdere til Obsidian Digital
Obsidian Digital har ansat Morten Bie Petersen som analytiker. Fra 1/12 er han associeret konsulent i social media-afdelingen. Han kommer fra Ejendomstorvet, hvor han var SEO koordinator.

Derudover er Oliver Redemann Jensen ansat som business developer. Han kommer fra Teleworks, hvor han var salgschef.

Samtidig er Albert J. S. Lindeberg og Nadia Ræbild Bjerg ansat som associerede konsulenter. Albert er tidligere junior analytiker hos Nordea, og Nadia har været kommunikationsmedarbejder hos CBS.

Endelig er Katrine Frølund Thomsen og Mikkel Kjær ansat som analysepraktikanter.

Fra venstre: Freya Cæcilia Jensen Asbjerg, Gunilla Neergaard Freiesleben og Natalie Lassen

Bloggers Delight ansætter tre medarbejdere
Influencer marketing advisors er titlen på Blogger Delights nye medarbejdere. De tre er Freya Cæcilia Jensen Asbjerg, Gunilla Neergaard Freiesleben og Natalie Lassen.

Freya og Gunilla er begge ansat på kontoret i København og kommer henholdsvis fra Parken Sport & Entertainment og RelationsPeople, mens Natalie er ansat på kontoret i Aarhus. Hun kommer fra Minimum.

Christoph Nørgaard

Ny direktør for Altinget
Christoph Nørgaard skal være ny direktør for Altinget og Mandag Morgen. Han erstatter Per Mikael Jensen. Christoph kommer fra Aller Media, hvor han var direktør for salg. Tidligere har han i en årrække været ansat hos Telia.

Nanna Endahl

Account manager til Clear Channel
Nanna Endahl er ny account manager hos Clear Channel. Hun har været ansat hos Aller i otte år, senest som salgschef i Aller Client Publishing.

Jens Bomann Christensen

Fra Operate til Dansk Affaldsforening
Efter en stilling som kommunikationsrådgiver hos Operate er Jens Bomann Christensen nu ansat som politisk konsulent hos Dansk Affaldsforening. Tidligere har Jens været ansat hos Ehrenberg Kommunikation og hos Retriever Danmark.

Kenn Hoe Christensen

Fra B&O til islandsk virksomhed
Kenn Hoe Christensen er ansat som global director of regional marketing hos den islandske virksomhed Marel, der leverer udstyr, systemer og services til fødevareforarbejdningsindustrien. Han kommer fra et job som head of global activation hos Bang & Olufsen, hvor han har været i knap fire år. Før det har han arbejdet hos Velux og Danske Bank.

Jacob Radoor

Marketingchef til robotvirksomhed
Efter i otte år at have drevet det digitale bureau Radoor & Co i Odense har Jacob Radoor nu takket ja til et job som marketingchef i Beam Robots. Beam Robots er ejet af Blue Ocean Robotics Group i Odense. Jacob vil sideløbende med sit job stadig lave diverse kreative projekter i sin fritid.

Fra Lego til Saxo Bank
Niels Jørgensen er kommet til Saxo Bank med en titel som chief experience officer og global head of marketing and communications. Her får han ansvaret for kundeoplevelser. Niels Jørgensen kommer fra Lego, hvor han har været i seks år, senest som vice president for Frankrig, Spanien og Portugal.

Ronnie Rosenkrantz

Silvan opretter grafisk designer stilling
Ronnie Rosenkrantz starter 1. november i en nyoprettet stilling som grafisk designer i Silvankædens marketingafdeling på hovedkontoret i Aarhus. Ronnie kommer fra et job som grafisk designer hos IDdesign (Idémøbler og Ilva) og har tidligere arbejdet for Salling Group, Lego, Agency Spring og Envision.

Fra Georg Jensen til Rosendahl Design Group
Med en titel af head of E-tail har Rosendahl Design Group ansat Morten Fynbo. Han kommer fra et job som marketplace manager hos Georg Jensen.

Sussie Lundberg

Partner til Ønsk Kaffe
Ønsk Kaffe har fået en ny partner. Det er Sussie Lundberg. Hun kommer fra Trustzone, hvor hun var salgschef, og hun har tidligere været hos Loop Partners.

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM