Sofie Wanding 800

29/09/2020

Navnenyt uge 40

Læs om ny marketingchef til Alinea, samt om nyansatte hos Envision, Discus, Woden, Udenrigsministeriet og Paper Flow,

Marketingchef til Alinea
Cirkeline Buron
stopper som kommunikations- og fundraisingchef hos WWF for at starte som marketingchef hos Alinea.
Tidligere har hun bl.a. været hos Hill + Knowlton Strategies.

Cirkeline Buron

Business development director til Envision
Pernille Zillmer er startet som business development director hos Envision. Hun har det seneste år været freelance og har ellers i en lang årrække været ansat hos Nord DDB, senest som senior strateg.

Nordisk Film udnævner ny direktør for post-produktionsområdet - det betyder samtidig ændringer i ledelsen
Nuværende strategidirektør i Nordisk Film, Rikke Crosby, udnævnes pr. 1. oktober direktør for post-produktionsområdet i Nordisk Film. Dermed bliver hun adm. direktør for ShortCut A/S Danmark og formand for bestyrelsen i Shortcut Norge AS.  Det betyder samtidig, at ShortCut Danmark nedlægger det nuværende ledelseskollektiv som beslutnings- og ledelsesorgan. Senior visual Effects supervisor Martin Madsen fortsætter som ansvarlig for VFX-området, og senior colorist Peter Diemar fortsætter ligeledes i sin nuværende rolle. I forlængelse af ændringerne er producer Maja Dyekjærs stilling blevet nedlagt, og direktør Mia Bang Stenberg har valgt at fratræde. De bliver begge i Shortcut indtil november.

Rikke Crosby

Content koordinator til Woden
Marianne Spanggaard er ansat som content & SoMe koordinator hos Woden. Hun kommer fra et job som PR- og kommunikationskoordinator hos Coze Aarhus og har bl.a. tidligere arbejdet som freelance journalist hos Cover Magazine. 

Marianne Spanggaard er cand.public. i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet.

Marianne Spanggaard

Projektleder til Discus Communications
Sofie Wanding Rasmussen
er ansat som projektleder i kommunikationsbureauet Discus Communications.

Hun bliver ansvarlig for at tilrettelægge og styre kommunikationskampagner for danske og internationale kunder primært inden for B2B-området.

Sofie Wanding Rasmussen er et velkendt ansigt hos Discus Communications, da hun tidligere har været ansat som hhv. studentermedhjælper og praktikant, mens hun færdiggjorde sin bachelor i Kommunikation hos Danmark Medie- og Journalisthøjskole.

Efter et længere studieophold er Sofie netop hjemvendt fra London, hvor hun har færdiggjort sin masteruddannelse i digitale medier.

Sofie Wanding Rasmussen

Fra Charlie Tango til Udenrigsministeriet
Camilla Bartholdy er ansat som chefkonsulent i Udenrigsministeriet, nærmere betegnet Innovation Centre Denmark som er et partnerskab mellem Udenrigsministeriet og Ministeriet for Uddannelse og Forskning.

Hun kommer fra Charlie Tango, hvor hun var director of innovation & entrepreneurship. Hun har tidligere været selvstændig med PinkMobile.

Camilla Bartholdy er kandidat i Informationsteknologi fra IT-Universitetet i København.

[caption id="attachment_964" align="alignnone" width="200"] Camilla Bartholdy[/caption]

To account managers til Paperflow
Christian Petersen og Rasmus Pedersen ansat som account manager hos Paperflow.

Christian Petersen har arbejdet to år i Irland for henh. Microsoft og Salesforce og kommer senest fra Penneo. Tidligere har han været digital rådgiver hos HTML24.

Christian Petersen er bachelor i både teknologisk antropologi og datavidenskab.

Rasmus Pedersen kommer fra Discovery Networks Denmark, hvor han var markedschef. Han har tidligere arbejdet på både Metroxpress og Nyhedsavisen.

Rasmus Pedersen har en mini MBA.

Rasmus Pedersen og Christian Petersen

Dansk Annoncørforenings bestyrelsesmedlem stopper hos Unicef
Mette Dyhr
stopper hos Unicef som director private fundraising & partnerships. Hun er medlem af Dansk Annoncørforening, som lukker ned til årsskiftet.
Mette Dyhr har tidligere været bl.a. CEO i Danske Spil, marketingdirektør og marketingchef i Irma. '

Mette Dyhr

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM