The&Partnership

18/09/2019

Navnenyt uge 38

Få den seneste update på, hvem der har skiftet job i bureau- og marketingbranchen.

Anne-Mette Højland, Per Madsen, Robert Daniel Nagy & Phong Phan

Bureau bliver en del af IDna Group

Robert Daniel Nagy & Phong Phan er med deres brand & designbureau Heavy blevet en del af IDna Group. Robert Daniel Nagy har fået titel af creative director i IDna Group, mens Phong Phan er blevet design director. Begge to er trådt ind i partnergruppen hos IDna Group, som også indbefatter Anne-Mette Højland og Per Madsen.

The & Partnerships nye medarbejdere

Bureau ansætter i Norden

The&Partnership Nordics ansætter nye folk på kontorerne i Danmark, Finland og Sverige. I Danmark drejer det sig om Stine Nygaard, der ansættes som content manager. Hun kommer fra det digitale agentur Nothing CPH. Desuden ansættes Sophie Thelin og Randa Aaabd til det svenske kontor som henholdsvis account director og SEO og SoMe-medarbejder. Endelig ansættes Juulia Koskinen til det finske kontor, hvor hun bliver CRM-ansvarlig. The&Partnership omsatte total for 195,4 mio. SEK sidste år.

Agenda Group udvider business development team

Christine Hærslev Glenting er ny client director hos Agenda Group. Hun skal medvirke til at styrke kundeindsatsen. Med Christine er Agenda Groups business development team gået fra tre til fire.

Ny business partner til Mindshare

Mindshare har ansat Andreas Hedensten som business partner. Andreas kommer fra et job som senior konsulent hos RelationsPeople og har tidligere været ansat hos Hill+Knowlton Strategist.

Ny kontaktchef til Connected

Hans Hershøj Svarrer Knøs har skiftet stillingen som senior kontaktchef hos Aller ud med en kontaktchef-stilling hos Connected.

Fra Ekstra Bladet til Frontmedia

Efter 16 år hos Ekstra Bladet har Morten Blichmann skiftet til Frontmedia, hvor han har fået titel af business development & sales.

Gottlieb & Co indgår samarbejde med presserådgiver

Anne Marie Barsøe bliver tilknyttet Gottlieb & Co og skal levere PR, presse- og kommunikationsydelser til bureauets kunder inden for bl.a. hospitalitybranhcen og oplevelsesøkonomien. Anne Marie har senest arbejdet som head of Media Relations hos BC Hospitality Group A/S.

Fem nye medarbejdere til Hesehus

Hesehus har ansat tre studerende, en elev og en piccoline.

Christian Schou

Christian Schou, 23, er startet som projektstuderende og er ved siden af sit job ved at afslutte sin uddannelse som datamatiker på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Christian vil de næste par måneder arbejde på sit afgangsprojekt om opsamling og visualisering af KPI’er fra kundeløsninger hos Hesehus.

Jebisan Hari Nadarajah

Joachim Hejlesen

Samtidig er Jebisan Hari Nadarajah, 24, og Joachim Hejlesen, 25, begge startet som specialestuderende og er i gang med en kandidat i software engineering på Syddansk Universitet i Odense. De skriver sammen på et specialeprojekt om in-store displays og self-checkout.

Henrik Skovsager

Henrik Skovsager, 44, er ny it-supporter-elev og er i gang med data- og kommunikationsuddannelsen på Syddansk Erhvervsskole. Henrik bliver en fast del af bureauets interne it-team.

Kathrine Holmgaard Siemons

Endelig er Kathrine Holmgaard Siemons, 21, startet som piccoline. Hun blev student fra Tietgen Handelsgymnasium i 2017. Kathrine har tidligere været piccoline hos Hesehus og har siden taget en værnepligt i det danske forsvar ved Gardehusarregimentet. Kathrine bliver hos Hesehus en del af administrationen og vil i sit job som piccoline tage sig af de praktiske opgaver, der gør dagligdagen lettere for medarbejderne.

Nyt samlingssted for magasinelskere

Julie Bondo Gravesen, Julie Asmussen og Torsten Høgh Rasmussen har stiftet Sekundant, som skal være et samlingssted for magasinelskere. De tre, der er henh. tidligere udviklingsredaktør, layouter og grafisk designer, vil udvikle magasiner, fagblade og brancheblade, ”der er så identifikationsbårne, veltilrettelagt og smukke, at de bliver begivenheder i læserens liv.”

Rodkjær Event købt af First Chair Group

Eventbureauet er købt op af First Chair Group, der bl.a. også har bureauerne Envision, Harbinger Public Relations og Gorm i porteføljen. Årsagen til salget er, at Rodkjær Event får del i synergier og stordriftsfordele.

Mediebureaudame til Bestseller

Cristina Treiman Jørgensen stopper hos Vizeum efter to år. I stedet starter hun hos Bestseller, hvor hun skal være marketingkoordinator for brandet Only.

Kommunikationschef til Copenhagen 2021

Efter to år på den danske ambassade i Washington DC som chef for Presse, Kultur og Public Diplomacy vender Rasmus Strøyer tilbage til Danmark. Han har netop tiltrådt stillingen som kommunikationschef for Copenhagen 2021, som skal hoste World Pride og Eurogames i København i 2021.

Marketing manager til Madkastellet
Madkastellet har ansat Emilie Heckmann som marketing manager. Hun kommer fra en projektstilling som marketing project coordinator hos Digitized DNA. Tidligere har hun været project manager hos Thinkouse. Emilie er uddannet i brand design fra KEA og har desuden en MBA fra California International Business University.

Emilie Heckmann

Lidl får communications manager

Thomas Søllested Sejersen er startet som external communications manager hos Lidl Danmark. Han kommer fra et tilsvarende job hos Clean.

Danbolig Erhverv København ansætter marketingkoordinator

Christina Quottrup Kliim har i en periode på syv år været marketingkoordinator hos Danbolig Erhverv Johnny Hallas. Nu udvides ansvarsområdet til også at omfatte samme funktion i Danbolig Erhverv København.

Kaffeimportør ansætter kreativ director

Jonas Ellebæk Petersen er ansat som kreativ director i Ønsk, som importerer kaffebønner fra Nicaraqua. Jonas kommer fra Carlsberg Group, hvor han var marketing assistent.

Tidl. bureaupartner til Brobizz

Peter Leif Hansen er ny digital & creative manager hos Brobizz. Her får han ansvaret for den digitale kunderejse på tværs af platforme. Udover marketing kommer han også til at arbejde med forretningsudvikling samt samarbejde med eksterne bureauer. Peter Leif Hansen kommer senest fra EG og har i en længere årrække været partner på bureauet Loft37.

VP Brand & Marketing til Securitas

Den 4. november bliver Mauro Silva ansvarlig for Securitas Groups global brand, marketing & employer branding strategies i en stilling som ny VP Brand & Marketing. Han sidder i dag i et job som group head of brand & digital communication i Nents med kontor i Sverige.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM