Niponi Julie 2

20/08/2019

Navnenyt uge 34

Få en update på seneste nyt om navne i bureaubranchen.

Kagedystdeltager til No Zebra

Hos No Zebra bliver medarbejderne nok ekstra forkælede med lækre kager i fremtiden. De har nemlig ansat jule- og nytårs-bagedyst-vinder og Den Store Bagedyst-deltager, Nipuni Julie som digital marketing associate.
Hun arbejder desuden hos Bruuns Galleri (Steeen & Strøm) samt har tidligere arbejdet hos Lakrids by Johan Bülow.

Fra mediebureau til Pandora

Jeppe Borch er startet hos Pandora som media manager i EMEA-teamet. Her skal han være med til at optimere Pandoras medieinvesteringer på tværs af markederne. Jeppe Borch kommer fra Vizeum, der er en del af Dentsu Aegis Network. Tidligere har han også arbejdet hos Mediacom.

Publico Kommunikation udnævner to medarbejdere

Efter at have været igennem et forløb som først praktikant og så som juniorkonsulent er Maria Fischer Elkjær og Signe Sundbæk Ahler kommet videre hos Publico Kommunikation. Maria Fischer Elkjær er udnævnt til kommunikationskonsulent og Signe Sundbæk Ahler er udnævnt til digital consultant.

Lead developer til Spokespeople

Jesper Rosenkjær kommer til webbureauet Spokespeople som lead developer efter at have haft sit eget firma i godt to år. Tidligere har han arbejdet som udvikler i forskellige brancher.

To nye medarbejdere til MediaK

Bureauet MediaK har ansat Jens Almborg som head of sales and customer relations og Alexander Wulff Kert som konsulent. Jens Almborg kommer fra et job som director of sales hos Acto og har tidligere været en årrække i hotelbranchen.

Alexander Wulff Kert skal som konsulent tage sig af salg og kundepleje. Alexander er i gang med uddannelsen International Handel og Markedsføring på Cphbusiness.

Hesehus siger goddag til otte nye medarbejdere

Otte nye medarbejdere har Hesehus taget imod på det seneste. Heriblandt search- og rekrutteringskonsulent Magdalena Zaremba Andersen, 41, som skal have særligt fokus på at finde internationale medarbejdere. Hun har tidligere arbejdet hos Workindenmark og er uddannet cand.mag. i spansk og polsk fra Syddansk Universitet.

Marie-Catherine Schutz, 32, er ny technical project manager og skal arbejde med udviklingen af Hesehus’ e-handelsplatform Bizzkit. Hun kommer fra firmaet Gemalto i Dubai.

Marie-Catherine Schutz har en master of engineering med speciale i IT-systemer fra ISEN Engineering School i Frankrig og en master i business administration fra HULT International Business School i Dubai.

Mik Schønberg Andersen, 32, er ansat som SEO-specialist. Han kommer fra Bondtofte & Co. og er cand.it. i E-business fra IT-Universitetet.

Samtidig har Hesehus ansat tre udviklere: Anders Bo Rasmussen, 29, der kommer fra Itera, og som har en professionsbachelor i softwareudvikling fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. 

 

Nicklas Schmidt Vejlgaard, 26, har tidligere arbejdet for Netcompany og er uddannet civilingeniør i lærings- og oplevelsesteknologi fra Syddansk Universitet i 2018.

Caroline Berntsen Knudsen, 24, der er cand.scient. i datalogi fra Syddansk Universitet.

Nedim Becirovic, 33, har fået titel af frontend udvikler. Han har arbejdet for BPUHoldings og er diplomingeniør i electronics and computer engineering fra Det Tekniske Universitet. Endelig er Thomas Guldager, 49, ansat som seniorudvikler. Han har arbejdet hos Tunstall Health og er dataingeniør fra Odense Teknikum.

Skjortefirma ansætter CMO

Bastian Lind er ny CMO og partner hos Barons. Den første opgave som CMO bliver at opbygge et brandunivers, der kan få Barons brandet ud på det internationale marked.

Bastian Lind startede sit eget reklamebureau som 20-årig og har senest arbejdet som senior business execution coach og communications consultant i konsulenthuset Qeep.

Bureaudame til Ikea

Marie Louise Beck er ansat som country customer journey leader hos Ikea. Hun kommer fra Wunderman, hvor hun var senior projektleder. Tidligere har hun været ansat hos mobilselskabet 3 og i en lang årrække hos Artefact (tidligere Guava/Netbooster).

Egmont ansætter digital direktør

I mandags startede Thomas Black hos Egmont Publishing som digital direktør. Han får ansvar for alle digitale platforme samt strategiarbejdet i Danmark og Tyskland. Thomas Black har de seneste tre år været iværksætter og har tidligere været hos Telenor som head of corporate strategy.

 

 

 

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM