Image002

31/07/2019

Navnenyt uge 31

Få en update på seneste nyt om navne i bureaubranchen.

Konxion: Stifter træder tilbage

Det aalborgensiske bureau, Konxion, får ny bureaudirektør. Det er Michael Jul Jensen, som den 1. august overtager chefstolen fra Thomas Thomsen.

Michael Jul Jensen kommer til Konxion fra et job som programdirektør hos Telnor Group i Norge.

Den hidtidige bureaudirektør, Thomas Thomsen, fortsætter i Konxion som kreativ direktør, Sammen med kreativ direktør, Lars Granat Jensen, bliver han ansvarlig for bureauets kunder og udvikling af forretningsområderne.

 

Ny Digital Marketing Manager til e-mærket

Tina Lykke Madsen får som Digital Marketing Manager opgaver, der omfatter alt løbende online markedsføring samt strategi, planlægning og projektledelse. Desuden vil hun beskæftige sig med medlemsrejser, salg, retention og partnersamarbejder.

Tina Lykke Madsen kommer fra et job som strategisk rådgiver hos Skjoldby & Co.

 

Kundedirektør til Politiken

Johanne Holm er udnævnt til kundedirektør hos Politiken. Hun får ansvar for digitalt salg, marketing, CRM og kundecenter. Opgaven lyder på at få et samlet billede af kundernes rejse fra A til Z samt skabe synergier på tværs af kommercielle afdelinger og arbejdsgange.

Johanne Holm kommer fra et job som Head of CRM & Customer Experience.

 

Bureaumand er ny CEO for brugtbilfirma

Lennart Fenger er før sommerferien startet som CEO og partner i brugtbilfirmaet Dreivers, der først køber den brugte bil, når der er fundet en køber til bilen.

Lennart Fenger har været i bureaubranchen i en årrække. Bl.a. ejer og CEO hos Entry Digital. Tidligere har han været hos TBWA, AdPeople og La Familia.

 

Head of Campaign til Tivoli

Sofie Navardsen skifter jobbet som markedschef hos Burger King ud med et job som Head of Campaign hos Tivoli.

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM