Patrick Isaak 680

15/01/2020

Navnenyt uge 3

Mindshare ansætter særdeles erfaren herre. Også Superego, Adapt og Charlie Tango ansætter nye medarbejdere. Og der er også kommet nye marketingansvarlige hos bl.a. ISS. Og så får Forbrugerrådet Tænk snart en ny direktør. Følg med i jobskift hos Creative Club.

Tidl. Saatchi & Saatchi direktør til Mindshare
Det er en særdeles erfaren og kreativ brandstrateg, der slutter sig til Mindshare. Patrick Isaak har i en årrække været hos Saatchi & Saatchi. Først som tekstforfatter, senere kreativ direktør, adm. direktør og til sidst nordisk kreativ direktør. Her arbejdede han med kunder som Carlsberg, Politiken, Danske Bank, Lego, P&G og Sony. Han var også medlem af Euro Creative Board i Saatchi & Saatchi.

De sidste 12 år har Patrick udviklet brandstrategier og -stories, kernefortællinger og kommunikationsstrategier for egne kunder. Derudover har han også fokuseret på koncept- og idéudvikling på vegne af både egne kunder og reklamebureauer.

Patrick Isaak

To medarbejdere til Superego
Det digitale bureau i Horsens har ansat Jeppe Bach Jakobsen som digital designer. Han kommer fra Creuna. Jeppe har en kandidat i interactive digital media fra Aalborg Universitet.
Samtidig er Daniel Christensen ansat som junior webudvikler med ekspertise i front-end udvikling. Han kommer fra Avidly Danmark. Daniel er bachelor i webudvikling fra IBA Erhvervsakademi Kolding.

Daniel Christensen og Jeppe Bach Jakobsen

Adapt ansætter tre medarbejdere
Digitalbureauet Adapt har ansat Thomas Felthaus som senior frontend developer. Thomas har en mangeårig baggrund som freelancer inden for webudvikling, men har i de senere år fokuseret på frontendudvikling og har et stort kendskab til WordPress og JavaScript. Thomas bliver en del af Adapts frontend team, hvor hans primære opgaver vil være udvikling af WordPress- og eCommerce-projekter. 

Thomas Felthaus

Jimmy Hultgren er ansat som CRM-konsulent hos Adapt. Han skal arbejde med Salesforce CRM-projekter. Jimmy kommer fra en stilling hos Brunata og har tidligere været involveret i implementeringen af CRM hos Implement Consulting Group.

Jimmy Hultgren

Endelig er Alexandre Vanini blevet ansat som junior udvikler hos Adapt. På trods af sin unge alder har Alexandre allerede stiftet bekendtskab med mange forskellige teknologier i både frontend og backend og har bl.a. arbejdet hos Coop i Schweitz.

Alexandre Vanini

Office koordinator til Charlie Tango
Charlie Tango har ansat Anne-Sofie Møller Rosenmeier som office koordinator. Hun kommer fra et job som projektkoordinator hos Raw It. Anne-Sofie er oprindelig uddannet sygeplejerske.

Anne-Sofie Møller Rosenmeier

Nordisk salgschef til Stibo Systems
Kristian Molbech
er ny nordisk salgschef hos Stibo Systems. Han kommer fra Brinch & Partners og har tidligere været hos Gartner. Kristian har en MBA fra University of Edingburgh.

Kristian Molbech

Salgschef til branded content hos TV2
Jacie Skaarup
er ny salgschef hos TV2. Her skal han arbejde med indholdssamarbejder på tværs af TV2s platforme. Jacie kommer fra et job som salgschef hos Train TV. Tidligere har han arbejdet hos KSI, Eniro og Mediaexpress.

Jacie Skaarup

Projektleder til Dansign
Sarah Ahle
er ny projektleder hos Dansign. Hun kommer fra Montdor og er uddannet som kreativ projektleder på Reklamelinjen samt har en bachelor i Leisure Management fra University College Sjælland.

Sarah Ahle

Salgschef til Søgemedier
Efter en kort periode hos Ordbogen er Jesper Kroer Andersen startet som salgschef hos Søgemedier. Han har tidligere været fire år hos Jysk Fynske Medier senest som event & brand manager.

Jesper Kroer Andersen

Head of group marketing til ISS
Birgitte Mabeck
er startet hos ISS som chef for group marketing. Hun kommer fra en post som midlertidig marketingchef hos Configit og havde inden da været vice president for global marketing hos Nilfisk i knap tre år. Tidligere har Birgitte været CMO hos Dansk Røde Kors. Birgitte er desuden fagleder og underviser hos IAA Uddannelserne.

Birgitte Mabech

Digital marketingdirektør til arkitektfirma
Efter en interim periode hos Mediq Danmark er Kristijan Thorstensen startet som digital marketing director hos NOAA Partners (Management Consulting). Kristijan har tidligere været hos Egmont i en periode på godt fire år som marketingchef for Gogift.com samt nordisk marketingchef hos Go Dream.

Kristijan Thorstensen

Ny direktør til Forbrugerrådet Tænk
Til marts starter Mads Reinholdt som direktør i Forbrugerrådet Tænk. Mads arbejder i dag hos Socialpædagogerne, hvor han har været i knap syv år senest som sekretariatschef. Han har tidligere arbejdet hos Dansk Standard og som politisk rådgiver for Socialdemokraterne i Bruxelles.

Mads Reinholdt

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM