Flying Tiger

27/11/2019

Bureaunyt uge 48

Fireball søsætter tre nye kampagner for tre forskellige kunder. Fingerspitz får ny kunde. Det gør Publico også – den største i bureauets historie. Og så flytter et par bureaugrupper.

Ny kunde til Fingerspitz
Fingerspitz i Odense har fået FM Mattsson Mora Group som kunde – en førende armaturproducent med varemærker som Damixa, Mora og FM Mattson.

 

Fireball søsætter tre kampagner inden for kort tid
Fireball har for nylig søsat tre kampagner. Den ene for Flying Tiger Copenhagen, hvor bureauet har stået for en digital publikation, Untold, hvor man bl.a. slår på, at 10 kroners-kæden ikke bare er billige, men også sælger produkter, der er miljøvenlige. Se casen her.

Den anden kampagne er et bæredygtighedsprojekt for fødevarer faciliteret af Interreg/EU. Projektet hedder Taste, og Fireball har stået for brand-identiteten. Casen kan ses her.

Den tredje kampagne er for Vestkysten, hvor bureauet har stået for den visuelle identitet. Som inspiration har man fundet elleve historiske og beskyttede  steder langs vestkysten. Se casen her.

 

Publico Kommunikation vinder største enkeltordre i bureauets tid
For nylig vandt Publico et udbud for Miljøstyrelsen. Bureauet er valgt til at lave en skrotningskampagne eller med Miljøstyrelsens ord: En kampagne om indsamlingsordning vedrørende biler.

Efter en prækvalifikationsrunde med 5 bureauer valgte Miljøstyrelsen Publico til at udvikle og eksekvere en tredelt informationskampagne om bilskrotning. Ordren er på 1,6 mio. kr. med en option på yderligere 300 tkr. Ifølge direktør Uffe Lyngaa er det bureauets største enkeltordre.

 

Bureauer flytter
GroupM er i denne uge flyttet ind i et nyt domicil på Holmbladsgade 133 på Amager. Det nye sted hedder Lighthouse efter Philips’ glødevarefabrik. Alle GroupMs bureauer, Wavemaker, Mediacom, m/Six, Mindshare, Intelligence Group og Xaxis, flytter med fra Kresten Bernikowsgade over i det nye domicil.

First Chair Group er flyttet fra Hellerup til Charlottenlund, nærmere betegnet Jægersborg Allé 4. Gruppen består af Envision, Gorm, Harbinger PR og Unique Human Capital. Alle datterselskaber er flyttet med. På nær Envision, der har til huse i Aarhus.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM