Everland

14/05/2020

Bureaunyt uge 21

Læs også om Telmore, der vælger Boye og Spellerberg som reklamebureau, tidligere Novicell-direktør, der går selvstændig og to bureauer, der fusionerer.

To bureauer fusionerer – et aarhusiansk og et københavnsk
Beruf i København og Compell i Aarhus slår nu pjalterne sammen. Det nye bureau får tilsammen – ifølge de to seneste regnskaber – en bruttofortjeneste på omkring 10 mio. kroner samt i alt 24 medarbejdere. Læs mere her.

Netto går fra kampagnestrategi til en always-on contentstrategi
I mandags den 4. maj gik Netto live med en version 2.0 af platformen ’Hver dag tæller’. Platformen blev første gang lanceret i efteråret 2018, men er i 2020 blevet viderudviklet. Denne gang er platformen for eksempel med almindelige mennesker i stedet for skuespillere. Læs mere og se to af filmene her.

Tre webbutikker politianmeldt for at vildlede deres kunder
Forbrugerombudsmanden har politianmeldt tre virksomheder for vildledende markedsføring. Det drejer sig om gipote.dk, plusshop.dk og baseprice.dk. Anklagen lyder, at de ikke informerer deres kunder om, at de automatisk bliver tilmeldt et abonnement. Læs mere her.

Telmore vælger nyt reklamebureau
Boye og Spellerberg er valgt som en ny kreativ samarbejdspartner for teleselskabet Telmore. Det sker efter en virtuel pitch-proces. Her kan du læse, hvad Steffen Lundgren Kristensen, CMO i Telmore og Bjarne Spellerberg, CEO i Boye & Spellerberg, siger om samarbejdet og det virtuelle pitch-proces.

Everland redesigner et af Kinas største drikkevarebrands
Det danske designbureau Everland har hjulpet med at repositionere og redesigne Mizone, et af Kinas største drikkevarebrands. Redesignet sker for at styrke relevansen blandt den næste generation af urbane kinesiske forbrugere. Læs mere her

Tidligere Novicell-direktør går selvstændig
Den tidligere Novicell-direktør Toke Lund stifter egen virksomhed, der skal reducere load-tider for danske online-virksomheder. Læs her, hvorfor Toke Lund mener, at det er nødvendigt. 

 

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM