Limbo 680

03/01/2020

Bureaunyt uge 2

SPRING Production går ind på det britiske marked, mens Beruf åbner i Hillerød. DigitalPR lander tre kunder, og Umwelt skal markedsføre 5.000 boliger i Norden. Peytz har lavet medieplatform i abonnement, og en fusion har fundet sit navn.

SPRING Production går ind på det britiske marked
Fra 2020 er SPRING Production ikke kun tilstede i Aarhus, København, Hamborg og Ho Chi Minh City. Produktionsselskabet åbner kontor i Manchester, hvor man overtager Agency Springs kontor.

“Vi har haft øje på det britiske marked i lang tid. Ifølge vores undersøgelser er der et stort potentiale på et marked med forventede investeringer i marketing på mere end 25 milliarder pund, og jeg tror, at vi kan få fat i noget af det ved at være tilstede fysisk”, siger adm. direktør i SPRING Production, Lars Bo Hansen.

Produktionsbureauet gik break-even efter kort tid i Hamborg, da man entrerede markedet sidste år, og man regner med, at det vil gå lige så godt i UK. Især fordi man kan bygge videre på datterselskabet Agency Springs navn, kundebase og netværk, efter at reklamebureauet har været tilstede i UK i ti år.

Tre nye kunder til DigitalPR
DigitalPR, der har fem ansatte i alt, som fordeler sig i Silkeborg, København og Stockholm, fik lige inden jul tre nye kunder. Det er Targus, der producerer tilbehør til computere, bl.a. computertasker og dockingstationer. Philips Speech, der beskæftiger sig med talegengivelse og Sound United, som er selskabet bag HiFi-brands som fx Denon.

DigitalPR skal hjælpe Targus med presse, influencer-kampagner og test-håndtering via bureauets kontorer i København og Stockholm samt lokale specialister i Norge og Finland.

Philips Speech skal bureauet hjælpe med at styrke tilstedeværelsen på det nordiske marked, bl.a ved leadgenerering.

DigitalPRs ansatte fra venstre til højre: Camilla Nygaard, Thomas Tonsberg Schlie, Kenneth Nygaard Knudsen, Mauritz Carlström, Morten Sahl Käding.

Navn på fusion er fundet
Magic People Voodoo People og Skybrud.dk fusionerede i efteråret og har nu fundet navnet til det fusionerede bureau. Det bliver Limbo.

De to bureauer vil arbejde ud fra de oprindelige kontorer i henholdsvis Vejle (Skybrud.dk) og København (Magic People Voodoo People), men altså ud fra et fælles navn.

Beruf åbner kontor i Hillerød
Digitalbureauet Beruf, der holder til på Frederiksberg, åbner nu kontor i Hillerød. Eskil Elgaard er manden, der rykker fra Frederiksberg til Hillerød for at stå i spidsen for det nye kontor.

Umwelt skal markedsføre 5000 mikroboliger i Norden
Et joint venture mellem Aberdeen Standard Investments og Ailon Group skal skabe 5.000 mikroboliger til studerende i hele Norden.

Umwelt er valgt til at stå for strateigsk markedsføring samt lave sites, apps, digitale værktøjer etc.

En mikrobolig er en lille kompakt bolig med fælles faciliteter, og de 5.000 boliger placeres primært på attraktive steder i de større nordiske byer.

Læs evt. mere her

Medieplatform på abonnement
Peytz & Co står bag en ny tjeneste, hvor man tilbyder medier en hjemmeside på abonnement.

“Alle medier anvender de samme basisfunktioner. Dem har vi nu samlet een gang for alle i Peytz  Medieplatform, så man kan komme i gang med det samme”, forklarer stifter Christian Peytz og tilføjer: “Mange små medier kan fint klare sig med netop det, mens de større gerne vil bruge platformen til at komme hurtigt fra start”.

Peytz & Co oplever, at mange medie-udgivere  kæmper med teknikken for at kunne styre forsiden, importere indhold, give de enkelte artikler et personligt udtryk, udsende e-mail nyhedsbreve, opkræve betaling etc. Det kan man løse ved at tegne et abonnement, der koster fra 5.000 kr. om måneden plus omkostninger til hosting. 

Peytz Medieplatform indeholder automatiske nyhedsbreve, annoncevisning, jobannoncer, betalingsmur, sponseret indhold, SEO værktøj samt integrationer til abonnementssystem og online betaling. Platformen er bygget i CMS’et Drupal.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM