Bureaunyt 1200X (2)

04/01/2022

Bureaunyt uge 1

Dansk bureau skal styre Santanders repositionering i Norden, og Rud Pedersen starter sundhedsøkonomisk analysevirksomhed.

Rud Pedersen starter sundhedsøkonomisk analysevirksomhed
Kommunikations- og PA-bureauet Rud Pedersen udvider forretningen med en ny analysevirksomhed udelukkende fokuseret på sundhedsøkonomi. Nordic Health Economics, som den selvstændige virksomhed hedder, kommer til at have hjemme i Aarhus og vil blive ledet af Lars Holger Ehlers, der hidtil har været professor ved Klinisk Institut på Aalborg Universitet og har haft sundhedsøkonomi som forskningsfelt. Ydelserne kommer til at være sundhedsøkonomiske analyser, forskning og evalueringer, og  ifølge Lars Holger Ehlers holdes forskningen og det strategiske arbejde i Rud Pedersen separat. 

Ifølge Martin Løntoft, der er bestyrelsesformand i Rud Pedersen, er markedet for sundhedsøkonomiske analyser i vækst, og man forventer, at efterspørgslen kommer til at fortsætte de kommende år. 

"Sundhedssektoren udvikles og prioriteres hele tiden af beslutninger, hvor adgang til solid dokumentation af omkostning og effekt er afgørende for både virksomheder, myndigheder og samfundet som helhed. Med etableringen af Nordic Health Economics udvider Rud Pedersen vores rådgivningstilbud af sundhedskunderne til det økonomiske område og fortsætter mod mere specialiseret rådgivning," siger Martin Løntoft i en pressemeddelelse. 

Dansk bureau skal styre Santanders repositionering i Norden
Santander Bank samlede i sommer mediabureauydelserne. Nu har man også valgt et bureau, der skal stå for en ny marketingstrategi i Norden. Det skal ske ud fra København.

Læs mere her.

Relaterede artikler

Er du blevet

Nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM