Greps, Scripts Og Plugins

02/05/2022
Webinar


(AFHOLDT EVENT)

InDesign-nørderier: Greps, Scripts & Plugins

Kom ud i hjørnerne af InDesign og spar masser af tid ved hjælp af nogle af InDesign lidt mindre kendte funktioner.

På webinaret kommer vi ud i hjørnerne af InDesign og ser på, hvordan du kan spare masser af tid ved hjælp af nogle af InDesign lidt mindre kendte funktioner.

Med plugins kan du udvide InDesigns funktionaliteter, og i modsætning til tidligere kan vi installere dem med nogle få klik. Vi ser på scripts. Både de scripts der allerede findes i InDesign, hvor du finder scripts på nettet, og hvordan du installere dem. Og så får du et af foredragsholderens egne scripts, der bl.a. kan rydde op i dit dokument.

Endelig ser vi på Grep-søgninger, og hvordan du kan udføre søgninger, der normalt ikke vil være muligt. En uundværlig funktion, hvis du arbejder med fx bøger eller andre større publikationer. 

Vi kommer rundt om:

  • InDesign plugins
  • InDesigns standard scripts og brug af dem
  • Scripts fra nettet
  • Installering af scripts
  • Forskellige former for Grepsøgninger
  • Andre former for søgninger

Underviser Gert Laursen

Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

 

JEG VIL GERNE

se webinaret

Udfyld formularen og få tilsendt link til at se webinaret.

En del af GRAKOM