CC AUTOMATISERWEBINAR 1200X800 FINAL (2)

21/03/2023
Webinar


(AFHOLDT EVENT)

Automatisering af produktionen i InDesign

Optimer din tid og automatiser i InDesign.

Vi kan automatisere opsætning af store publikationer i InDesign med dyre plugins, men ved mere simple opsætninger har InDesign nogle stærke funktioner, der kan bringe os langt.

Det er Datamerge-funktionen, hvormed vi kan indflette data fra eksterne datakilder, og dermed lade funktionen klare opsætningen af fx produktark, labels og lignende. Og så har vi InDesigns Captions funktion, hvormed vi kan bruge billedernes indlejrede metadata til automatisk at generere billeddata. En funktion der kan være nyttig i forhold til opsætning af produktkataloger eller bøger.

På webinaret kigger vi på:

  • Captions – automatisk indfletning af metadata i InDesign
  • Oprettelse af Metadata
  • Datamerge – Single records og Multible records


Underviser Gert Laursen

Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

 

JEG VIL GERNE

se webinaret

Udfyld formularen og få tilsendt link til at se webinaret.

En del af GRAKOM