Augmented Reality

06/05/2021
Webinar


(AFHOLDT EVENT)

Annoncer med Augmented Reality

Få mere ud af annoncer og produktindpakning ved at tilføje et digitalt lag med AR.

Med prisvindende kampagner fra bl.a. Burger King, Linie Aquavit og Coca Cola har augmented reality-teknologien været et efterspurgt medie i reklamebranchen de seneste par år.

Herhjemme har bl.a. Clear Channels kreative afdeling taget mediet til sig. Men hvor står AR-teknologien i dag, er det blevet nemmere at bruge og hvad med økonomien? Det gør dette webinar dig klogere på.

Hvad er nyt inden for augmented reality?
Kvantespringene inden for smartphones computerkraft og massive forbedringer af internethastigheden på mobilnettet (der kun bliver vildere, når 5G kommer) har gjort det muligt at levere AR-oplevelser direkte i browseren på forbrugerens telefon. Det er ikke længere nødvendigt at downloade en app for at kunne tilgå indholdet. Desuden er det blevet nemmere og billigere end nogensinde at finde 3D-indhold og andre typer af indhold samt kombinere det til interaktive AR-oplevelser, der kan tilgås direkte i browseren.

Webinaret ser på udviklingen og mulighederne fra både udvikler og bureauside.

Lucas Nygaard, CEO & Co-founder i Hololink, vil fortælle om, hvorfor AR allerede er en del af mange brands’ marketing mix, hvordan bureauer og brands kan gå strategisk til mediet samt guider til, hvordan du helt konkret kan komme i gang med at tilbyde augmented reality til dine kunder.

Patrick Johnson (CEO hos Rock Paper Reality (RPR), som er et prisvindende bureau indenfor augmented reality) vil fortælle om deres arbejde med at udvikle AR fra en bureausynsvinkel. RPR har bl.a. lavet AR-kampagner for Saatchi, Microsoft, Lenovo og American Heart Association. Oplægget er på engelsk.

Efterfølgende får du desuden adgang til Hololink-platformen og mulighed for at følge op med Lucas 1-1 og få sparring på, hvordan netop dit bureau kan bruge mediet til at komme foran konkurrenterne.

Om Lucas Nygaard
Lucas har flere års erfaring inden for VR og AR. Før han stiftede Hololink i 2019, var han Head of Expo hos CopenX, skandinaviens største konference for VR og AR med sponsorer og partnere såsom HP, Unity, AFA JCDecaux og GroupM. Hololink voksede i 2020 fra 2 til 14 medarbejdere.

Om Patrick Johnson
Patrick har udviklet adskillige AR-løsninger for startups og Fortune 500s alike. Med otte års erfaring i research, rådgivning, præsentation og strategi i AR-teknologi er Patrick en anerkendt AR-leder. Han er også medarrangør af AWE Nite SF, som er det største AR-fællesskab i verden.

 

JEG VIL GERNE

se webinaret

Udfyld formularen og få tilsendt link til at se webinaret.

En del af GRAKOM