Creative Hub

Vi ved, at du konstant hungrer efter ny inspiration og dugfriske trends. Derfor håndplukker vi de mest relevante indsigter til dig, koger dem ned til essensen og serverer dem for dig appetitligt og veltilberedt, så du kan forblive knivskarp.

LeoVegas snyltede på fodboldlands-holdets goodwill

Sø- og Handelsretten har dømt udbyderen af onlinekasino og væddemål i Danmark LeoVegas til at betale DBU 500.000 kr. for at snylte på fodboldlandsholdets goodwill.

Læs mere

Sådan øger I bureauets indtjening

Hvis man får styr på processerne, er der penge at hente direkte på bundlinjen. Læs her, hvad der skal til.

Læs mere

Bureaunyt uge 4

Sunrise vinder latinamerikansk vinproducent som kunde. Jysk bureau prøver fire dages ugen af. Og så er der en lille snack fra strategisk direktør hos Vice Nordic.

Læs mere

Navnenyt uge 4

Denne uge bringer vi nyheder om 20 marketing-/reklamefolk. Nogle har skiftet job til fx Nodes, Kreab, Step, Everland eller Bording, mens andre er blevet bestyrelsesmedlem eller fylder rundt. Læs om dem alle her på Creative Club.

Læs mere

IAA uddannelserne flytter til DMJX

IAA uddannelserne, der i mange år blev drevet af Donald Nekman, bliver nu en del af uddannelsesudbuddet hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Læs mere

Nyt bureau vil gøre no bullshit til nordisk business

Eskil Busck og Martin Meyer har sammen med to andre tidligere DDB-folk etableret et nyt bureau. Læs her hvorfor.

Læs mere

Bureaunyt uge 3

New Balance skal have SoMe spredt ud i Norden. To Irma produktlinjer har fået ny identitet, og Husquarna får mænd til at tjekke helbred og værktøj. Alle sammen hjulpet på vej af bureauer. Læs også om nyt mediebureau til 3 og flere andre bureaunyheder.

Læs mere

Navnenyt uge 3

Mindshare ansætter særdeles erfaren herre. Også Superego, Adapt og Charlie Tango ansætter nye medarbejdere. Og der er også kommet nye marketingansvarlige hos bl.a. ISS. Og så får Forbrugerrådet Tænk snart en ny direktør. Følg med i jobskift hos Creative Club.

Læs mere

Digitale trends 2020. Hvad bliver det næste?

Stratecution. Zero interfase. Strategic looping? Den digitale udvikling buldrer derudad. Her er Pentias bud på de ni stærkeste digitale trends i 2020.

Læs mere

Sådan starter du dit eget bureau

Her er samlesættet til, hvordan du starter dit nye bureau – i form af gode råd og et par dårlige.

Læs mere

Er du blevet

nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM