Creative Hub

Vi ved, at du konstant hungrer efter ny inspiration og dugfriske trends. Derfor håndplukker vi de mest relevante indsigter til dig, koger dem ned til essensen og serverer dem for dig appetitligt og veltilberedt, så du kan forblive knivskarp.

Sådan rammer man den kvindelige forbruger

Den kvindelige forbruger har brug for indhold, der henvender sig direkte til hende.

Læs mere

Bureaunyt uge 41

Et dansk bureau har udviklet en global kampagne for et amerikansk firma, et andet har hjulpet et tysk firma. OTW får tilført et millionbeløb og to freelancere hjælper Gigtforeningen med kampagne. Læs om dette samt flere bureaunyheder her.

Læs mere

Navnenyt uge 41

Wavemaker, Designit, Adapt, Det nye sort ansætter nye medarbejdere. Det gør Irma, Salling Group, Nykredit, Forca og Ambu også. Find i alt 17 navnenyheder her.

Læs mere

Her er udfordringerne ved at være bureauleder

Thomas Huniche, direktør og partner i mediebureauet Orchestra: Sådan tackler vi ledelsesudfordringen fra Orchestras side.

Læs mere

“Jeg melder mig ind med det samme”

Der var stor interesse, da Creative Club holdt kickoff i København i denne uge. Inden dagen var omme, havde flere meldt sig ind. Se billederne.

Læs mere

Bureaunyt uge 40

I Bureaunyt kan du i denne uge læse om et bureau, der to gange har stået bag Ekstra Bladets forside. Om Bording der opkøber endnu et bureau. Samt om Konxion der vil være det første bæredygtige bureau i Danmark.

Læs mere

Navnenyt uge 40

Hele 20 navnenyheder får du i denne uge. Bl.a. ny bureaupartner til Orbit Red, ny marketingdirektør til Lunar Way, ny CMO til Easytranslate og marketingchef til Aldi. Læs med her.

Læs mere

Ny grafisk bevægelse: Design, der aktiverer

Flere og flere designere er bevidste om brugen af køn, hudfarve, religion og seksualitet i deres design og grafik.

Læs mere

Bureaunyt uge 38

Bureau skal hjælpe modefirma, og så har tidl. bureau for Socialdemokratiet lavet nyt design til handicaporganisation

Læs mere

Navnenyt uge 39

Intermail får ny i ledergruppen. Det gør Artefact også, mens en anden træder ud. Montgomery udvider med nye kompetencer. Og dansker flytter til Facebook i Dublin. Det og en masse andre navnenyheder kan du læse her.

Læs mere

Er du blevet

nysgerrig?

Vil du opdateres på hvad der sker i Creative Club? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få værdifulde indsigter og relevante arrangementer direkte på mail.

En del af GRAKOM