Worksmart Photoshop Web

01/11/2022
Online-kursus

Work Smart i Photoshop

Bliv knivskarp i Photoshop.

På dette online-kursus i Photoshop lærer du avancerede måder at arbejde med billeder på. Du ser Photoshops' nyeste værktøjer til avancerede fritlægninger af produkter eller mennesker.

Vi laver komplicerede sammenkopieringer af billeder og bruger masker og filtre til fx at sløre baggrunde eller simulere objekter i fart. Vi gennemgår, hvordan du ved hjælp justeringslag og smart objekter kan arbejde med billeder uden tab af data. Undervejs på kurset får du en lang række tips til, hvordan du arbejder optimalt med Photoshop.

På online-kurset kommer vi rundt om:

  • Indstilling af Photoshop
  • Effekter vha. masker
  • Avanceret brug af masker til fritlægninger
  • Partiel farvekorrektion
  • Brug af justeringslag
  • Brug af smart objekter
  • Brug af smart filters
  • Billedredigering og billedmanipulation
  • Nyheder i CC 2022

Niveau
Online-kurset kræver et grundlæggende kendskab til Photoshop for at deltage. Vi anvender den engelske udgave af Adobe Photoshop CC 2022, men du kan godt bruge ældre versioner af Photoshop.

Bemærk
Kurset er et online-kursus, som veksler mellem, at underviseren gennemgår programfunktionerne, og du afprøver mulighederne. Det bliver afholdt med programmet Zoom, som du skal have installeret før start. Din computer skal have en højtaler og mikrofon, så du kan kommunikere med underviseren. Før kursusstart får du en invitation, så undervisningsrummet bliver lukket op for dig samt yderligere detaljer om kurset.

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

Hvis du har spørgsmål til webinaret eller ønsker til webinarer/online-kurser, er du velkommen til at kontakte underviseren, Gert Laursen, på [email protected] eller telefon 2360 8433.

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design, har grundlæggende kendskab til Photoshop og har arbejdet med programmet tidligere.

Tid & sted
1. november kl. 9.00-13.00
Online-kursus

Pris
Medlemmer af Creative Club: 750 kr.
Øvrige: 1.500 kr. 

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud tre hverdage før. Pladsen kan dog overgives til en anden fra samme virksomhed.

Tilmeldingsfrist
26. oktober // Max. 14 kursister

 

JEG VIL GERNE

tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM