Film Og Popcorn

27/01-28/01/2020
Aarhus

Video-redigering & filmforståelse

Dette Premiere Pro kursus giver dig mulighed for at skabe professionelle film- og videoproduktioner.

På dette kursus får du en indføring i at redigere film og video i et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer. Dette Premiere Pro kursus giver dig mulighed for at skabe professionelle film- og videoproduktioner.

Du bliver ført gennem de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen med fokus på mindre sekvenser, der varer 20-30 sekunder til brug på bl.a. sociale medier. Vi arbejder også med cases, hvor du ser det optimale workflow fra optagelse til redigering af fx en 3 minutters reklamefilm eller præsentations-video.

På kurset gennemgår vi alt fra sortering af råmateriale til klippemanus og eksport, så du kommer rigtigt fra start og sparer tid under produktionen. Du lærer også do’s and don’ts i videoproduktion og bliver komfortabel med programmets brugerflade.

Efter kurset er du i stand til at redigere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens essentielle principper. Vi gennemgår i hovedtræk følgende på kurset:

Bliv fortrolig med brugerfladen
Vi gennemgår grundigt brugerfladen i Premiere Pro, så du bliver fortrolig med programmet og kan orientere dig og anvende de basale funktioner med det samme.

Gyldne grundprincipper
Vi arbejder med for- og slutredigeringens grundprincipper: Rytme, tempo og pusterum. Du får et fagligt indspark, så du ikke kun mestrer funktioner i Premiere, men også får en teoretisk værktøjskasse at trække på.

Import
Få styr på de forskellige importmetoder, videoformater, samt håndtering af videomaterialer, så dine filer er klar til redigering.

Overgange, pauser, color grading og filtereffekter
Gå fra stillbilleder til video, lær om tempo, color grading og andre effekter, som alle gør dig i stand til at give din filmproduktion et ekstra løft.

Effekter
Få styr på de forskellige effekter, alt fra titler, rulletekster, overgange, keyframes, rendering og alt du skal vide for at skabe et overbevisende filmprodukt.

Lyd i alle mulige former
Du lærer om grundlæggende lydredigering, brug af musik og udkørsel af lydspor, som du fx kan bruge til ambiens og lydrensning.

Tekstning, konventioner og sprogversionering
Vi gennemgår mulighederne for at tilføje tekst, hvad der er god skik inden for editing (og hvad man skal undgå) samt de forskellige konventioner for sprogversionering.

Export til web og YouTube m.m.
Vi klargør vores videoer til DVD, web, YouTube eller andre online medier, så de bliver optimeret og fylder så lidt som muligt med de rette filformater.

 

Målgruppe
For at du skal få det fulde udbytte af kurset, anbefaler vi, at du genkender dig selv i ét eller flere af punkterne nedenfor:

Du har begrænset eller ingen erfaring med Premiere Pro. Videoredigering handler meget om at etablere et rationelt workflow, så selvom du har arbejdet lidt med Premiere Pro, kan du få glæde af at deltage.

Du har brug for at redigere mindre videoer til bl.a. sociale medie og andre præsentations- og reklamevideoer til online distribution.

Du er projektleder eller ansvarlig for salg af videoer til kunder og ønsker at få en film- og redigeringsforståelse, så du kan give feedback til den, der klipper video, så du kan kvalitetssikre jeres arbejde.

Dig der oplever en stigende efterspørgsel fra kunderne på video og som ønsker at have forståelse og kompetencer til at kunne være med i denne udvikling.

Tid & sted
27.-28. januar 2020 kl. 9-16
Softworld 
Bødker Balles Gård 19
8000 Århus C

Pris
Medlemmer af Creative Club: 5.500 kr.
Øvrige: 9.000 kr.

Tilmeldingsfrist
23. januar

Kurset holdes også i København

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM