UI Prototyper

19/05-20/05/2020
Aarhus

UI og UX prototyper

På dette hands-on kursus lærer du at bruge designværktøjerne i Adobe XD, så du kan bygge digitale og interaktive prototyper, UX designs og visuelle løsninger.

Adobe XD indeholder flere værktøjer, der ligner dem fra Illustrator, InDesign og Photoshop. Det gør det intuitivt og let genkendeligt at arbejde i. På kurset lærer du også smarte arbejdsprocesser i programmet samt at bruge plugins til at effektivere designprocessen.

Hvis du skal styrke dine professionelle færdigheder med brugeroplevelsesdesign (UX) og brugergrænseflade design (UI), så vil dette kursus lære dig de teknikker og teknologier, du skal have på plads.

Det lærer du på kurset

Overgang fra grafisk design til UX og UI
Grafisk design dækker mange forskellige områder. På kurset lærer vi dig, hvordan du bedst kommer i gang med UX begreberne, så du kan overføre dine grafiske færdigheder til design af visuelle og interaktive digitale løsninger.

Design til forskellige skærmstørrelser
Responsivt design, der fungerer på forskellige skærmstørrelser og enheder, er i dag standard for alle nye web-, apps og digitale løsninger, der udvikles. På kurset får du styr på de responsive værktøjer i Adobe XD, så du nemt og effektivt kan designe til alle behov.

Hvad skal du bruge Adobe XD til?
Vi kigger på de mange muligheder, der findes: Fra visuelt design af brugergrænseflader, brugeroplevelser flows og webdesign til fuldt funktionelle digitale prototyper – uden brug af kode.

Effektivt samarbejde med Photoshop, Illustrator og Sketch
Hvordan gør du mest effektivt brug af eksisterende filer fra de andre grafiske programmer. Du lærer at bruge optimale og effektive workflows i programmet, der sparer dig for en masse tid, når du arbejder med design i Adobe XD.

Forstå alle værktøjer i Adobe XD
Som i de andre programmer, vi kender i Creative Cloud, er også Adobe XD tætpakket med muligheder og kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan designe i Adobe XD.  Hvis du allerede arbejder i programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign til daglig, vil du genkende værktøjer og funktioner såsom f.eks. penneværktøjet, lag og masker. 

Udvidelse af XD ved hjælp af plugins
I Adobe XD såvel som i de andre Adobe-programmer har du også muligheden for at tilføre ekstra funktionalitet i form af plugins. På kurset får du overblikket over aktuelle plugins, der kan give dine workflows og designs den sidste ekstra finish.

 

Målgruppe
Kurset er for dig der har erfaring med webdesign og online produktion.

Du har enten deltaget på Softworld kurset UX Design og digitale brugeroplevelser eller du arbejder med webdesign/UX til daglig eller har basis kendskab til UX i professionel sammenhæng.

Du har rig erfaring med webdesign samt kreativ udvikling af digitale løsninger.

Tid & sted
19.-20. maj 2020 kl. 9-16
Softworld 
Bødker Balles Gård 19
8000 Århus C

Pris
Medlemmer af Creative Club: 5.500 kr.
Øvrige: 9.000 kr.

Tilmeldingsfrist
15. maj

Kurset holdes også i København

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM