Startupdagen

25/01/2023
København

Startup Dagen

Den succesfulde bureaustartup.

Antallet af nye iværksættere stiger for hvert år. Bureauer starter op med iver og engagement, nogle ender som store succesfulde virksomheder, mens andre forsvinder igen efter kort tid. Det kan der være mange forklaringer på. Der er ingen tvivl om, at udfordringerne ved at drive virksomhed og ikke mindst få en rentabel drift er mange som nystartet bureau. 

Startup Dagen sætter fokus på, hvad der skal til for at få succes som startup bureau. Programmet byder på inspiration fra nyere startups og erfarne bureauledere, der med stor succes har opnået en rentabel forretning. Du vil også møde startups fra andre brancher.

Vi kommer ind på, hvad der driver iværksættere, hvordan de får succes og deres erfaringer med at starte virksomhed. 

På dagen kommer vi ind på salgs- og pitchmetoder. Hvilke trends der tegner reklamebranchen i 2023, og hvad skal der til, for at man har en god pitch både fra annoncørens og bureauets side.  

Du får tips til, hvordan du kan skabe vækst, og hvilke faldgruber du skal tage højde for, når du starter op. 

Program

13.00 Michael Brochmann, branchechef, Creative Club 
Velkomst og dagens program 

13.10 Morten Kristensen, CEO, Enactlab
Morten sætter scenen og vil fortælle om, hvad der driver iværksættere, hvordan de får succes og hans egne erfaringer med at starte virksomhed. Han vil også komme ind på sine erfaringer fra sit arbejde med iværksættere som censor på Agency Executive Programme.  

13.40 Lasse Søkilde, CEO og founder, BOLD Drinks
Lasse fortæller om sin rejse fra at være elev på Roskilde Handelsskole til at udvikle og forfølge sine drømme – alt dette med et fast standpunkt om aldrig at acceptere et nej. Lasse kommer ind på salgsmetoder, hans oplevelser fra Løvens Hule, og hvilken udfordringer der ligger til grund for succesen med Bold Drinks.

14.10 Jesper Yde, CEO og kreativ direktør, YdePlus
Jesper startede selv som freelance grafisk designer og er i dag kreativ direktør i YdePlus, et netværksbaseret design- og brandingbureau med 7 ansatte. Hør om Jespers erfaringer og overvejelser, fra før det selvstændige skridt blev taget, til hvor YdePlus og Jesper er i dag.

14.40 Pause

15.10 Jan Køhler, CEO strategi, kreativitet og innovation, Nordlid
Jan har en lang karriere i bureaubranchen og fortæller om sine erfaringer med at drive bureau, skalering og vækst, og om de udfordringer, sejre og refleksioner han gjorde sig undervejs.

15.40 Sandra Friis, vice president sales, Ayden
Sandra vil komme ind på de 17 trends, der tegner reklamebranchen i 2023 og viser vigtigheden af det gode pitch illustreret med forskellige pitch-modeller. Vi får bud på, hvad skal der til, for at man har en god pitch både fra annoncørens og bureauets side.

16.10 Michael Brochmann, branchechef, Creative Club
Creative Clubs netværk gør dit bureau stærkere sammen med andre. Hvad tilbyder Creative Club, og hvad kan du som startup få ud af et års gratis medlemskab? Du får eksempler på gode oplevelser og resultater.

16.30 Tak for i dag & afslutning med øl og vand

Målgruppe
Nystartede bureauer og folk der er interesserede i at starte op som selvstændige. Erfarne bureaufolk kan sikkert også blive inspireret.

Tid & sted
25. januar kl. 13.00-16.30

SOHO
Flæsketorvet 68
København

Pris
Gratis 
Udeblivelsesgebyr: 250 kr.

 

JEG VIL GERNE

tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM