Image005

22/10/2020
Aarhus

Registrering af tid i dit bureau

På dette kursus bliver du klogere på, hvordan du får styr på tidsforbruget i dit bureau.

Tidsregistrering er altafgørende for at måle bureauets performance og skal bruges til at danne beslutningsgrundlag for alle vigtige beslutninger. Lige fra vækstplaner til estimering af budgetter på projekter over værdiskabelse for både virksomhed og medarbejdere.

Men tidsregistrering er også et ømtåleligt emne, som vækker modstand mange steder. For hvordan kan man arbejde kreativt, hvis der ligger et rigidt registreringskrav på ens skuldre? Sandheden er, at det er tvingende nødvendigt at tidsregistrere, hvis man ønsker en sund bundlinje.

På kurset får du indsigt i, hvordan du gør tidsregistrering til et strategisk styringsværktøj, og hvad der skal til for at få et optimalt setup. For at tidsregistreringen kan bruges strategisk, skal den tænkes ind i alle funktioner i virksomheden, så fremtidige strategiske beslutninger bliver faktabaseret. Vi kommer også ind på, hvordan registreringskravet kan benyttes som en motivationsfaktor i organisationen.

På kurset får du:

  • Gennemgang af formål og principper for tidsregistrering
  • Den strukturelle opbygning af tidsregistreringen i bureauet
  • Opbygning af registreringskategorier
  • Inspiration og konkrete værktøjer
  • Tips og checklister du kan arbejde med på dit eget bureau
  • Mulighed for at udveksle erfaringer med andre, der også arbejder med tidsregistrering

Målgruppe
Kurset er for dig, der er involveret i eller har ansvar for projekter. Det er ikke vigtigt, hvilket system I benytter i dag, eller om I bruger et tidsregistreringssystem. Principperne kan bruges på de fleste kendte systemer og kan danne udgangspunkt til at vælge det værktøj, der passer bedst til jeres bureau.

På kurset veksler vi mellem oplæg og praktiske øvelser.

Kurset er udviklet af og gennemføres af Søren Bjerregaard. Søren har mere end 30 års erfaring fra reklamebranchen, som har givet erfaringer, kompetencer og viden om daglig drift, eksekvering og salg af bureauets ydelser. Da han for fem år siden startede sin egen konsulentvirksomhed, kom han fra en stilling som produktionsdirektør og top management i et digitalt bureau med speciale indenfor medicinalindustrien.  

 

Målgruppe
Kurset er for dig, der er involveret i eller har ansvar for projekter.

Tid & sted
22. oktober 2020 kl. 9-13
Aarhus

Pris
Medlemmer af Creative Club: 2.400 kr.
Øvrige: 3.500 kr.

Tilmeldingsfrist
19. oktober

Kurset holdes også i København

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM