Motion Design

20/08-21/08/2019
Aarhus

Motion Graphics Workshop

Lær at bruge Adobe After Effects

På dette 2-dages kursus får du det fulde overblik over After Effects, så du bliver i stand til at skabe kreative animationer, tekst- og 3D-effekter, der giver din filmproduktion et professionelt udseende.

 

Med After Effects undervisning kan du skabe effekter med grafik importeret fra Photoshop, som du manipulerer med maske-lag, tilfører en dynamisk tekst-effekt og samler til en professionel filmproduktion. Vi gennemgår også eksportmulighederne for video, så den færdige produktion let kan deles på YouTube eller andre medier.

Adobe After Effects er fuldstændigt uundværligt for filmfolk, kommunikations- og marketingsfolk, der står for filmproduktion af forskellig art til virksomheden. Du lærer programmets brugerflade og tilføje spændende animationer, at manipulere med dine eksisterende videofilm og udarbejde special effects.

HVEM ER KURSET TIL?

  • Dig der gerne vil kapitalisere på dine Adobe kompetencer og genanvende dine designs fra f.eks. Illustrator og Photoshop til brug i animationer.
  • Dig der oplever en stigende efterspørgsel på animationer til brug på websider og andre digitale medier og som ønsker at kunne levere dette.
  • Dig der redigerer video og som ønsker at kunne udvikle Motion Graphics elementer og andre videoeffekter for at løfte udtrykket i dine videoer.

Kurset holdes af Danmarks eneste Adobe certificeret instruktør i både Premiere Pro og After Effects, Michael Vrede Nielsen, der rådgiver bl.a. DR og TV2. Derudover er Michael aktuelt involveret som Post Production Supervisor og Lead VFX på flere filmprojekter.

 

Målgruppe
Grafikere og designere

Underviser
Michael Vrede Nielsen

Tid & sted
20.-21. august 2019 kl. 9-16
Softworld 
Bødker Balles Gård 19
8000 Århus C

Pris
Medlemmer af Creative Club: 4.995 kr.
Øvrige: 8.995 kr.

Tilmeldingsfrist
16. august

Kurset afholdes også i København d. 28.-29. august.

Jeg vil gerne

tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af Grakom