Designpsykologi Og Brugervenlig Grafik CC

03/04/2024
København

Værktøjer til effektiv grafisk kommunikation

Brug designpsykologi til at gøre din kommunikation mere effektiv, intuitiv og brugervenlig.

Dette kursus giver dig nogle helt konkrete værktøjer og viden, som du kan bruge til at sikre dig, at dit design er nemt for brugerne at forstå og interagere med.

Ved at gøre din grafiske kommunikation mere effektiv og intuitiv, vil din kommunikation samtidig blive i stand til at løfte nogle af de mere komplekse budskaber, som måske er svære at formidle på nuværende tidspunkt.

Kurset bygger på et solidt grundlag af forskningsbaseret viden om, hvordan menneskers syn og tænkning fungerer. Denne viden har vi omsat til praktiske designredskaber, du let kan bruge i alle dele af dit design- og udviklingsarbejde.

I løbet af kursusdagen vil vi veksle mellem oplæg og praktiske øvelser, så du straks får erfaring med at anvende værktøjerne på dine egne cases.

Udbytte fra kurset

  • En helt ny måde at tænke grafisk design på, hvor løsninger er motiveret af en eksplicit medtænkning af, hvordan menneskers syn og tænkning fungerer.
  • En konkret værktøjskasse og guidelines til at kvalitetssikre dine grafiske produktioner, så brugerne let og intuitivt kan forstå og interagere med dine grafiske produktioner.
  • Praktisk erfaring med at arbejde med de præsenterede teorier og værktøjer på dine egne cases, så du allerede i løbet af kursusdagen får nye perspektiver på nogle af de projekter, som du arbejder med til daglig.
  • Mulighed for at sparre både med underviseren og de andre kursister, som også arbejder med grafisk design.

Underviser
Rune Nørager er psykolog (cand.psych., phd.) med speciale i, hvordan design tilpasses mennesker. Til daglig arbejder Rune som konsulent i DesignPsykologi med designrådgivning, brugerresearch og brugertests. Desuden underviser Rune i UX Campus.

 

Målgruppe
Dette kursus henvender sig til alle, der arbejder med UX, GUI design eller trykte materialer. Uanset om du er meget erfaren eller forholdsvis ny i feltet, vil du på kurset blive præsenteret for en ny måde at designe på, som supplerer din eksisterende værktøjskasse.

Tid & sted
3. april kl. 9-16

Designpsykologi-UX Campus
Rahbeks Alle 21
1801 Frederiksberg C

Pris
Medlemmer: 3.990 kr.
Øvrige: 5.000 kr.

Gennemføres ved min. 6 deltagere.

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud 14 dage før.

 

JEG VIL GERNE

tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM