1440X1024

23/03/2023
Nyborg

KOMM Dagen

Nye arbejdsformer • Bæredygtighed & verdensmål • Kunstig intelligens

KOMM Dagen er årets samlingspunkt for hele kommunikationsbranchen. Vi giver dig nedslagspunkter i de emner, udfordringer og tendenser, der optager dig og din virksomhed i din hverdag. Vi håber at inspirere dig og 300 branchefolk til at finde nye måder at gøre tingene på.

På KOMM Dagen får vi både verdens mest kreative bureau til at give sit bud på, hvad der virker, når et budskab skal kommunikeres, og vi får en vurdering fra en af de helt store reklameindkøbere af, hvordan marketingmixet bliver i fremtiden.

PROGRAMÆNDRING: Kulturministeren er pga. et uopsætteligt møde på Christiansborg blevet forhindret i at deltage. I stedet har vi fået en rigtig god erstatning, nemlig partiformand for de Konservative Søren Pape Poulsen. Han vil give en status på den aktuelle politiske situation – og hvad kan erhvervslivet og kommunikationsindustrien forvente.

Vi kigger ind i, hvordan arbejdslivs- og privatlivskabalen kan gå op, når virksomheder ser på alternative måder at arbejde på. Det både ved færre arbejdstimer pr. uge, men også ved at tage teknologien til hjælp.

Teknologien og brugen af kunstig intelligens bliver en stor game changer i kommunikationsindustrien i fremtiden. Men hvor langt er vi kommet, og kan man bruge teknologien til at producere både indhold og kreative løsninger som en del af sin forretning?

Bæredygtighed, grøn omstilling og klima er på alles agenda. Men hvordan arbejder man forretningsmæssigt med verdensmål og bæredygtighed og undgår at falde i fælden med greenwashing?

Og så slutter vi af med at høre, hvordan man får succes som team, når ikke alle kan være stjerner, men nogle også må være vandbærere.

Se hele programmet og tilmeld dig her

Hvornår?
Torsdag den 23. marts 2023 kl. 8.30-16.00

Hvor?
Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

Hvem?
Ledere og medarbejdere i virksomheder der arbejder med kommunikation, design og medieproduktion. 

Hvor meget?
Medlemmer af Creative Club: Gratis op til to deltagere.
Efterfølgende: 750 kr. pr. person
Øvrige: 1.500 kr. pr. person

En del af GRAKOM