Designpsykologi Og Brugervenlig Grafik CC

03/11/2023
Webinar

Designpsykologi & brugervenlig grafik

Sådan laver du brugervenlig grafik med viden om menneskers syn og tænkning.

Mennesker har to slags syn, og grafisk design misser ofte at designe til dem begge. Det ses specielt i grafiske brugergrænseflader, hvor der ofte mangler en understøttelse af vores basale visuelle system. Herved frakobles den menneskelige “grafikproces”, der hjælper os i hverdagen til at fungere effektivt.

Brugervenlig grafik sikrer, at dine grafiske produktioner – digitale som trykte – virker efter hensigten.

Med udgangspunkt i psykologien og viden om menneskers syn og tænkning vil Rune Nørager give dig en meget konkret værktøjskasse til at kvalitetssikre dine grafiske produktioner, så brugerne let, intuitivt og korrekt kan aflæse, forstå og interagere med dine grafiske produktioner.

Oplægget er helt konkrete hands-on værktøjer, som alle er forankret i videnskabelig robust viden om mennesker. Så får du både en forståelse af hvad, hvordan og hvorfor. 

Du kan allerede nu se mere om Rune og de værktøjer, han (og hans team) arbejder med her.

Oplægsholder
Rune Nørager er psykolog (cand.psych., phd.) med speciale i, hvordan design tilpasses til den måde mennesker fungerer naturligt bedst på. Til daglig arbejder Rune Nørager som konsulent i DesignPsykologi med designrådgivning, brugerresearch og brugertests. Desuden underviser Rune i UX Campus.

 

Målgruppe
Hvis du arbejder med UX / GUI design eller trykte materialer, så bør du høre med. Du vil få en helt ny måde at designe på, der supplerer din eksisterende værktøjskasse.

Tid
3. november kl. 9.00-10.00

Sted
Webinar
Linket sendes dagen før

Pris
Gratis for medlemmer
Øvrige: 750 kr. 

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud to hverdage før.


Se tidligere afholdte webinarer

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM