Spline

20/06/2023
Webinar

3D på web med Spline, helt uden kode

Lær den hurtigste vej fra ide til 3D interaktion på hjemmesider.

At inkludere 3D på web har tidligere været kompliceret og krævet både designere til at lave 3D modeller eller scener og udviklere til at få det ind på sitet. Hvis man så gjorde det, var resultatet ofte ikke så inspirerende, som man havde håbet, tungt at køre eller ikke kompatibelt med bestemte devices.

Det har Spline gjort noget ved. Spline er et browserbaseret værktøj, hvor man både kan opbygge sine 3D scener, udvikle 3D modeller og eksporterer det til brug på web med et enkelt klik (eller to).

Spline har også et voksende community, hvor man kan lade sig inspirere eller lære af hinanden, og få hjælp hvis man har problemer.

På webinaret ser du, hvordan man opbygger en simpel 3D scene og bagefter får den ind på en hjemmeside. Det vil være en slags smagsprøve på Splines 3D verden, og vi kommer til at berøre følgende emner:

  • Opsæt en 3D scene
  • Modellering
  • Materialer
  • Lys
  • Kamera
  • Interaktion
  • Eksporter 3D scenen

Der er meget på programmet, men det viser bare, hvor hurtigt og tilgængeligt det nu er blevet at arbejde med 3D til hjemmesidebrug.

Oplægsholder
Riziki Nielsen arbejder til daglig som Digital Designer hos Kvalifik. Han arbejder både med at designer nye brugervenlige løsninger og med at bygge lækre interaktive digitale oplevelser. I Kvalifik er nysgerrighed og læring nogle af de vigtigste kompetencer.

 

Målgruppe
Folk med lidt eller ingen erfaring med 3D programmer. Man kan dog godt få noget ud af webinaret, selvom man er en haj til 3D.

Tid
20. juni kl. 9.00-10.00

Sted
Webinar
Linket sendes dagen før

Pris
Gratis for medlemmer af Creative Club
Øvrige: 500 kr. 

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud to hverdage før.


Se tidligere afholdte webinarer

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM