Adobe Dimension

27/02/2023
Webinar

3D i Illustrator & Dimension

Bliv skarpere på 3D-visualiseringer i Adobe Illustrator & Adobe Dimension.

At arbejde med 3D-programmer kan være både kompliceret og dyrt, men i Adobe-pakken er der programmer, hvormed vi kan lave flotte visualiseringer af vores produkter, så hvorfor ikke starte der?  

På webinaret ser du mulighederne for at arbejde med 3D-visualiseringer i nogle af de programmer, vi har til rådighed. Vi ser nærmere på disse to programmer og de muligheder, de tilbyder:

Adobe Illustrator
I de sidste versioner af Illustrator er programmets 3D-funktioner blevet kraftigt udbygget. Vi har nu endnu flere muligheder til rådighed i forhold til at oprette 3D-modeller, pålægge materialer eller illustrationer samt kontrollere lyssætningen, så vi kan skabe naturtro visualiseringer.

Adobe Dimension
Adobe Dimension er et fantastisk program til at visualisere fx logoer eller emballagedesign på 3D-modeller. Du vælger en 3D-model, placerer dit design på modellen, vælger materiale, baggrund og lys fra det indbyggede bibliotek. Find den rette vinkel, og lad Dimensions lave en super realistisk produkt-mockup til dig eller din kunde.

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design

Tid
27. februar kl. 9.00-10.00

Sted
Webinar
Linket sendes dagen før

Pris
Gratis for medlemmer af Creative Club
Øvrige: 500 kr. 

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud to hverdage før.

Deltag også på online-kurset 3D i Illustrator & Dimension den 7. marts kl. 9-13.

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM