Work Smart I Illustrator

07/03/2023
Online-kursus

3D i Illustrator & Dimension

Få styr på 3D-visualiseringer i Adobe Illustrator & Adobe Dimension.

At arbejde med 3D-programmer kan være både kompliceret og dyrt, men i Adobe-pakken er der programmer, hvormed vi kan lave flotte visualiseringer af vores produkter, så hvorfor ikke starte der?  

Vi ser nærmere på disse to programmer og deres 3D-funktioner:

Adobe Dimensions
Dimension er et fantastisk program til at visualisere fx logoer eller emballage design på 3D-modeller. Du vælger en 3D-model, placerer dit design på modellen, vælger materiale, baggrund og lys fra det indbyggede bibliotek. Find den rette vinkel, og lad Dimensions lave en super realistisk produkt mockup til dig eller din kunde.

På online-kurset ser du, hvordan du arbejder med 3D-modeller fra programmets bibliotek, hvor du kan finde flere modeller på nettet, hvordan du placerer din egen grafik på modellerne, og hvordan du arbejder med lyssætning og baggrunde.

Vi ser på, hvordan du laver en ultrarealistisk rendering til fx en tryksag, viderebearbejdning i Photoshop, eller som en 3D-model, der kan præsenteres på nettet for din kunde.

Adobe Illustrator
I de sidste versioner af Illustrator er programmets 3D-funktioner blevet kraftigt udbygget. Vi har nu endnu flere muligheder til rådighed i forhold til at oprette 3D-modeller, pålægge materialer eller illustrationer samt kontrollere lyssætningen, så vi kan skabe flotte visualiseringer. I version 2023 af Illustrator er det nu muligt at eksportere vores model i obj-formatet, som kan importeres til Dimensions, hvor vi kan arbejde videre med det.

Indhold af kurset:

  • En gennemgang af Adobe Dimensions
  • Brug af 3D-objekterne
  • Brug af materialer
  • Lyssætning
  • Rendering af scenen
  • Del din 3D-model med kunden
  • Oprettelse af 3D-modeller i Illustrator
  • Eksport af grafik fra Illustrator til Dimensions

 

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design

Tid
7. marts kl. 9.00-13.00

Sted
Online-kursus
Linket sendes dagen før

Pris
Medlemmer af Creative Club: 750 kr.
Øvrige: 1.500 kr. 

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud tre hverdage før.

Max. 14 deltagere

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM