Cloud

07/07/2020
København

Kend din Creative Cloud

Få nye input til smartere måder at arbejde med dine Adobe programmer – både på din stationære arbejdsplads og on-the-go.

Creative Cloud er et integreret innovation lab, der tilbyder dig nye og smarte metoder til et mere effektivt og kreativt workflow på tværs af dine stationære- og mobile enheder.

Du har adgang til Creative Cloud og alle de services, der følger med. Måske bruger du alligevel ressourcer på andre services, skabeloner og stock tjenester. Men de findes faktisk også i din Adobe CC – så du kan opnå fordele ved at kende din Creative Cloud.

Tag med på denne dag og få nye input til smartere måder at arbejde med dine Adobe programmer – både på din stationære arbejdsplads og on-the-go.

Med Creative Cloud er du ikke lænket til dit skrivebord. Får du idéer og inspiration, f.eks. på til møder, på vej til kundebesøg og til og fra arbejde, kan du skitsere dem og viderebearbejde dem, når du igen sidder foran skærmen – uden at starte fra bunden.

Du bliver undervist af en certificeret Adobe underviser og på én kreativ dag får du konkret viden om skabeloner i Photoshop, InDesign og Illustrator, og du lærer en masse om de apps og muligheder, som du har i dit eget Creative Cloud Innovation Lab.

Det lærer du på kurset
Hvordan du deler filer mellem dine enheder og programmer via Creative Cloud. Med i dit abonnement har du lagringsplads i skyen, hvor det er nemt at opbevare, hente og dele dine filer med andre.

Hvordan du via skyen gemmer dine filer, dine biblioteker og de emner, du opretter på mobile apps, og herfra distribuerer de ønskede filer til dine kolleger og kunder.

Skabeloner
Gennemgang af de professionelle skabeloner, der er til rådighed i Illustrator, InDesign og Photoshop. Det er let at justere på skabelonerne, så designet bliver dit helt eget alligevel. Der er mange at vælge imellem, og en del af dem er endda gratis.

Adobe Market og TypeKit
På Adobe Market har du adgang til et stort udvalg af gratis, professionelle illustrationer, som du har lov til at bruge og ændre, som du ønsker. Tips og tricks til brug af disse.

Prøv flere af de kreative apps på dagen
Medbring din egen smartphone eller iPad og prøv flere af de spændende muligheder med din Creative Cloud på dagen og få masser af inspiration til en sjovere, smartere og mere kreativ dagligdag.

Adobe Comp
InDesign on-the-go. Vil du arbejde kreativt - men ikke er i nærheden af din stationære computer, så brug Adobe Comp på din iPad. Her har du adgang til dine CC biblioteker, dine downloadede billeder og fonte – og du kan gå i gang med at designe.

Når du igen er ved dit skrivebord, sender du så bare dit arbejde direkte til InDesign – og arbejder videre!

Adobe Stock
Med Adobe Stock har du et nyt billedbureau, hvor der findes millioner af billeder til download – også danske billeder. Hent et lavt opløseligt billede, redigér det i Photoshop, placér det i InDesign, og efter kundens godkendelse højre klik blot på det placerede billede for at købe det.

Det lavt opløselige billede erstattes af det nye højtopløselige billede – med de ændringer, du allerede har foretaget.

Creative Cloud biblioteker
Med Creative Cloud biblioteker kan du dele filer, farver, typografier og idéer mellem dine programmer – og med dine kolleger. Se hvordan du opretter farveharmonier i Illustrator, gemmer dem i et bibliotek og genanvender dem i InDesign, Photoshop, Muse og dine mobile Adobe apps.

Opretter du et tegnformat i InDesign, så kan du også bruge det i Illustrator og Photoshop. Er I et team, der benytter de samme filer, skabeloner og farveprøver, er det nemt at dele disse mellem jer.

Adobe apps
Adobe har et stort udvalg af andre gratis apps til din smartphone og tablet. Med Adobe Photoshop Mix kan du eksempelvis starte en billedkomposition og færdiggøre den i Photoshop. Fra Sketch kan du oprette et maleri og finjustere det på din stationære computer.

Fra Draw kan du starte eller færdiggøre en vektorgrafik, der kan bearbejdes i Illustrator – mulighederne er mange, vi viser flere eksempler på dagen.

 

Målgruppe
Dig der har arbejdet med Adobes programmer i + 5 år, og som er rutineret i et eller flere programmer.

Dig der bruger Adobes programmer på stort set samme måde i dag, som du gjorde for et par år siden. Du ved, du har fået nye værktøjer, men du har ikke udforsket dem.

Dig der er nysgerrig på, hvad Adobe Creative Cloud egentlig er, og som ønsker at producere effektivt med de nyeste værktøjer. Du ønsker at vide, hvad Adobes økosystem af digitale tjenester i dag byder på.

Tid & sted
7. juli 2020 kl. 9-16
Softworld 
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Pris
Medlemmer af Creative Club: 5.500 kr.
Øvrige: 9.000 kr.

Tilmeldingsfrist
3. juli

Kurset holdes også i Aarhus

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM