Interaktivepublikationer Web

18/08/2022
Webinar

Interaktive publikationer med InDesign

Bliv klogere på interaktive publikationer.

Med funktionen Publish Online i InDesign har vi fået helt nye muligheder for at lave spændende online publikationer, der gør brug af lyd, video, animationer og links. Og tilmed helt gratis.

Vores InDesign dokumenter bliver publiceret online og i HTML5-formatet, hvilket betyder, at det kan ses på alle platforme og i alle browsere.

På dette webinar gennemgår vi de mange muligheder, InDesign giver os for at oprette animationer, indsætte lyd, video, knapper mm., samt hvordan du publicerer dokumentet med Publish Online.

Vi gennemgår mulighederne samt begrænsningerne med online publicering, og efter webinaret vil du formodentligt være klogere på, om denne form for publicering er interessant for din virksomhed eller dine kunder.  

Interaktive publikationer må ikke forveksles med interaktive pdf-filer. På nedenstående link kan du se eksempler på mulighederne med InDesign og Publish Online.

Interaktiv rejsekatalog

På online-kurset Interaktive publikationer i InDesign den 7. september kl. 9-12 får du mulighed for at afprøve funktionerne hands-on, og vi dykker endnu dybere ned i mulighederne.

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

Hvis du har spørgsmål til webinaret eller ønsker til webinarer/online-kurser, er du velkommen til at kontakte underviseren, Gert Laursen, på [email protected] eller telefon 2360 8433.

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design

Tid
18. august kl. 9.00-10.00

Sted
Webinar
Linket sendes dagen før

Pris
Gratis for medlemmer af Creative Club
Øvrige: 500 kr. 

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud to hverdage før.


Se tidligere afholdte webinarer

 

JEG VIL GERNE

tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM