Interaktive Publikationer

07/09/2022
Online-kursus

Interaktive publikationer med InDesign

Bliv skarp på interaktive publikationer.

Med funktionen Publish Online i InDesign har vi fået helt nye muligheder for at lave spændende online publikationer, der gør brug af lyd, video, animationer og links. Og tilmed helt gratis.

Vores InDesign dokumenter bliver publiceret online og i HTML5-formatet, hvilket betyder, at det kan ses på alle platforme og i alle browsere.

På dette online-kursus gennemgår vi de mange muligheder, InDesign giver os for at oprette animationer, indsætte lyd, video mm., samt hvordan du publicerer dokumentet med Publish Online. Vi ser også på, hvordan du kan aflæse antallet af besøgende, publikationen har haft.

Interaktive publikationer må ikke forveksles med interaktive pdf-filer. På nedenstående link kan du se eksempler på mulighederne med InDesign og Publish Online.

Interaktiv rejsekatalog

På online-kurset kommer vi rundt om:

  • Publish Online – muligheder og begrænsninger
  • Animationer
  • Brug af lyd og video
  • Oprettelse af knapper
  • Object States
  • Hyperlinks
  • Publicering
  • Statistik

Niveau
Det forventes, at du har et godt kendskab til InDesign og har arbejdet med programmet tidligere. Vi anvender den engelske udgave af Adobe InDesign CC 2022, og det vil være optimalt, hvis du bruger samme version og sprog. Som udgangspunkt skal du have Creative Cloud udgaven af InDesign, samt være logget ind på din Adobe-konto ved kursusstart.

Bemærk
Kurset er et online-kursus, som veksler mellem, at underviseren gennemgår programfunktionerne, og du afprøver mulighederne. Det bliver afholdt med programmet Zoom, som du skal have installeret før start. Din computer skal have en højtaler og mikrofon, så du kan kommunikere med underviseren. Før kursusstart får du en invitation, så undervisningsrummet bliver lukket op for dig samt yderligere detaljer om kurset.

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

Hvis du har spørgsmål til webinaret eller ønsker til webinarer/online-kurser, er du velkommen til at kontakte underviseren, Gert Laursen, på [email protected] eller telefon 2360 8433.

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design, har et godt kendskab til InDesign og har arbejdet med programmet tidligere.

Tid & sted
7. september kl. 9.00-12.00
Online-kursus

Pris
Medlemmer af Creative Club: 750 kr.
Øvrige: 1.500 kr. 

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud tre hverdage før. Pladsen kan dog overgives til en anden fra samme virksomhed.

Tilmeldingsfrist
2. september // Max. 14 kursister

 

JEG VIL GERNE

tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM