Interaktive Publikationer

17/03/2021
Online-kursus

Interaktive publikationer i InDesign

Bliv skarp på animationer, lyd & video i InDesign.

Med funktionen Publish Online i InDesign har vi fået helt nye muligheder for at lave spændende online-publikationer, der gør brug af lyd, video, animationer og links. Og tilmed helt gratis. Vores InDesign dokumenter bliver publiceret online og i HTML5 formatet, hvilket betyder, at det kan ses på alle platforme og i alle browsere.

På dette online-kursus gennemgår vi de mange muligheder, InDesign giver os for at oprette animationer, indsætte lyd, video mm., samt hvordan du publicerer dokumentet med Publish Online. Vi ser også på, hvordan du kan aflæse antallet af besøgende, publikationen har haft.

Interaktive publikationer må ikke forveksles med interaktive pdf-filer. På disse to links kan du se eksempler på mulighederne med InDesign og Publish Online:

Interaktiv rejsekatalog

Interaktiv julekort 

Bemærk også at publikationen ligger i skyen hos Adobe efter publicering. Publish Online kan altså ikke bruges til fx at oprette interaktive bannere.

På kurset kommer vi rundt om:

  • Publish Online – muligheder & begrænsninger
  • Animationer
  • Brug af lyd & video
  • Oprettelse af knapper
  • Object States
  • Hyperlinks
  • Publisering
  • Statistik

Det forventes, at du har et godt kendskab til InDesign og har arbejdet med programmet tidligere. Vi anvender den engelske udgave af Adobe InDesign CC 2021, og det vil være optimalt, hvis du bruger samme version og sprog. Som udgangspunkt skal du have Creative Cloud udgaven af InDesign, samt være logget ind på din Adobe-konto ved kursusstart.

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

Bemærk
Kurset bliver afholdt som et online-kursus, hvor du får mulighed for at afprøve de ting, som underviseren gennemgår. Vi bruger programmet Zoom, som du skal have installeret før start. Der er plads til 14 kursister på holdet.

Ca. en uges tid før kursusstart får du tilsendt yderligere oplysninger omkring login og afvikling af kurset. 

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte underviseren, Gert Laursen, på info@advice360.dk eller telefon 2360 8433.

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design & har et godt kendskab til InDesign.

Tid
17. marts kl. 9.00-13.00

Sted
Online-kursus
Linket sendes dagen før

Pris
Medlemmer af Creative Club: 500 kr. 
Øvrige: 1.200 kr. 

Tilmeldingsfrist
16. marts // Max. 14 kursister

Udsolgt
Men du kan skrive dig på ventelisten nedenfor.

JEG VIL GERNE

på ventelisten

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM