Tobias Roder 1200X800px

03/03/2020
København

Hvad er godt design?

Det sætter vi på dagsordenen, når Tobias Røder kommer og fortæller om de erfaringer, han har gjort sig gennem en lang karriere som grafisk designer.

Alle, der arbejder med design og kreativitet, brænder for deres arbejde og gør deres ypperste for at lave noget, som de både kan være fagligt stolte over, men som også rykker hos kunden.

Men hvornår kan man tale om godt design, og hvem kan overhovedet vurdere, hvornår et design er lige i skabet? Diskussionen bliver heller ikke nemmere, når man skal diskutere med kunder, som ikke altid har en designmæssig baggrund og forståelse, så det ofte udvikler sig til ukvalificeret smagsdommeri.

Men hvordan vurderer vi, hvad der er godt design? Det prøver vi at sætte på dagsordenen til dette møde. Vi har inviteret Tobias Røder til at fortælle om de erfaringer, han har gjort sig gennem en lang karriere som grafisk designer, om hans proces og hvilke metoder han bruger, når et nyt design skal udvikles.

Tobias står bag ikoniske logoer og kampagner til Radio24syv, Lars von Triers film, Circle K og Tuborg. Han driver Studio Tobias Røder, som ligger i København, og han underviser i design i både ind- og udland. 

Målgruppe
Grafiske designere, AD’ere og andre der arbejder med design og kampagner på design- og reklamebureauer.

Tid & sted
3. marts 2020 kl. 15-17
GRAKOM // Zieglers Gaard
Nybrogade 12
1203
 København K

Pris
Medlemmer af Creative Club: gratis
Øvrige: 500 kr.

Tilmeldingsfrist
28. februar

Mødet holdes også i Aarhus

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM