Cc Event Image 1200X800px

29/06/2021
Aarhus

Få en højere pris for bureauets arbejde

Prissæt dit bureaus arbejde bedre.

En udfordring for de danske bureauer er, at kunderne forlanger mere for mindre. Vi kan forvente, at prisen på bureau-ydelser vil falde med mere end to procent årligt i de kommende år.

Hvordan sikrer du, at denne udvikling ikke rammer dig og dit bureau? Hvad skal der til for, at kunderne vil betale mere for dit bureaus arbejde?

Løsningen er en kombination af flere ting: For det første taler vi alt for meget om timer med kunderne. Vi skal blive bedre til at tale om værdi. Vi skal også blive bedre til at scope vores arbejde. Hvor lang tid tager det at producere leverancen? Det handler også om, hvordan vi præsenterer vores tilbud. Endelig har træning af bureauets forhandlingsevner og udvikling af et skarpere bureau-brand også vist sig at bidrage til en højere pris.

På vores gå-hjem-møde tirsdag den 29. juni fra kl. 15.00-17.00 vil Henrik Jensen fra Brandse & Co komme med en række eksempler og ideer til, hvordan du kan prissætte dit bureaus arbejde bedre.

Oplægsholder
Henrik Jensen fra Brandse & Co., som tidligere har været CEO for de mere end 20 kommunikationsbureauer, der findes i Dentsu Aegis Network i Norden. 

 

 

Målgruppe
Bureau- og projektledere

Tid & sted
29. juni kl. 15-17
Aarhus

Pris
Gratis for medlemmer af Creative Club
Øvrige: 900 kr.

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud tre hverdage før. Udeblivelsesgebyr: 250 kr.

Tilmeldingsfrist
28. juni 

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM