Bureauognewtechstartups

08/06/2021
Aarhus

Bureau og new tech startups

Mød tre af månedens media-tech startups fra Bureaubiz.

Bureaubiz kårer hver måned en startup, som er blevet bedømt af et panel af erfarne erhvervsfolk og startups, som har givet dem deres bedømmelse. På bedste Løvens hule manér: Råt for usødet. Det kræver mod, og nu stiller de op igen for Creative Club og fortæller om deres rejse.

De har alle fået stjerner på følgende parametre: Gal eller genial, bli’r jeg millionær, game changer.

På dette event møder du tre af de udvalgte startups, de pitcher deres koncept og vil fortælle om, hvordan hele startup-processen har været. De kommer ind på udfordringerne ved at starte bureau, og du vil få indblik i, hvad der skaber forandring i branchen. Og du får mulighed for at stille masser af spørgsmål.

Du møder:
- Søs Bondo, ejer og stifter af Girls are Awesomeet Brand, Impact Agency og Community, der skaber indhold, oplevelser, produkter og partnerskaber for at fremme repræsentation og lighed. Deres projekter skaber en positiv forandring mod at skabe en større repræsentation af piger og kvinder i samfundet. I 2020 lancerede Girls Are Awesome deres hidtil største partnerskab, et globalt partnerskab med adidas Originals, der inkluderer en global distribueret kollektion og en stor global kampagne. Girls Are Awesome ønsker at være ‘the go-to’ brand, agency og community, når det kommer til kvindelig repræsentation. 

- Lucas Nygaard, CEO & Co-founder i Hololink, et dansk Media Tech startup, der har bygget en platform, der gør processen med at prototype, skabe og lancere interaktive AR-kampagner nemmere end nogensinde. Hololink bruger AR i den built-in browser og derved bliver teknologien tilgængelig for alle uden en app. 

- Michael Green, ejer og CEO af Desupervised, en AGI software virksomhed, der startede i 2018 af 4 stiftere. Specialisterne hos Desupervised hjælper virksomheder med at udvikle, booste og recharge deres forretning med sikker og smart AI. 

 

Målgruppe
Nystartede bureauer og folk der er tæt på at gå i luften som selvstændige.

Tid & sted
8. juni kl. 15-17
Aarhus

Pris
Gratis for medlemmer af Creative Club
Øvrige: 500 kr.

Tilmeldingsfrist
2. juni

Tilmeldingen er bindende. Du kan omkostningsfrit melde afbud 3 hverdage før. Udeblivelsesgebyr: 250 kr.

Deltag også på Startup Dagen
den 17. juni i København

JEG VIL GERNE

tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM