Cc Event Brand Design 1200X800px 2

27/11-28/11/2019
Aarhus

Brand Design for Designere

Få de strategiske værktøjer til at bygge et brand design

På dette unikke kursus får du indsigt i brandingvidenskaben og lærer designmetoder, der sikrer, at du ikke blot leverer et pænt layout, men at du kender de strategiske værktøjer til at bygge et brand design.

Hvad står designet for og hvad vil vi have brugeren til at føle?

Dette er vigtige spørgsmål i skabelsen af et brand design, der ikke kan klares ved at bestille et logo online. Det er her vi som designere skal gøre en forskel. Vi skal forstå vores kunder, markedet og have fingeren på pulsen.

På kurset får du de bedste tips fra værktøjskassen til Brand Designer og Art Director Sørine Hoffmann, der har mange års erfaring med branding. Vi gennemgår relevante modeller og værktøjer indenfor brand design, og du bliver klædt på til at skabe, læse og analysere brandstrategier og forme en designopgaves mest hensigtsmæssige udgangspunkt.

HVEM ER KURSET TIL?

  • Designere og grafikere der ønsker en grundlæggende forståelse for sammenhængen mellem forretning og design.
  • Projektledere samt kundeansvarlige der ønsker at kunne forstå kundens formål med et design projekt, sådan at oplæg og leverance indfrier kundens mål.
  • Du ønsker en større forståelse for, hvorfor du skal designe på en given måde til en given kunde, og hvis du ønsker at kunne identificere, hvad kunden har brug for, fremfor hvad kunden ønsker.

Kurset leveres af Senior Art & Design Director Sørine Hoffmann, der har årelang erfaring med Brand Design og Art Directing.

 

Målgruppe
Grafikere og designere

Underviser
Sørine Hoffmann
Senior Art & Design Director

Tid & sted
27.-28. november 2019 kl. 9-16
Softworld 
Bødker Balles Gård 19
8000 Århus C

Pris
Medlemmer af Creative Club: 4.995 kr.
Øvrige: 8.995 kr.

Tilmeldingsfrist
25. november

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM