CC AUTOMATISERWEBINAR 1200X800 FINAL (2)

11/02/2021
Online-kursus

Automatisering af produktion i Adobe-pakken

Bliv mere effektiv & optimer din tid med automatisering i Adobe-pakken.

Arbejder du med store publikationer, mange billeder eller komplicerede opsætninger i InDesign, vil du sandsynligvis være interesseret i at automatisere og forenkle din produktion så meget som muligt, uden at skulle investere i dyre plugins eller hjælpeprogrammer.

Og du har masser af muligheder for at automatisere eller optimere produktionen i specielt Photoshop og InDesign, og dermed spare tid & penge og minimere risikoen for fejl i produktionen.

På dette kursus ser vi nærmere på de automatiseringsmuligheder, der eksisterer i Adobe InDesign og Adobe Photoshop.

Underviser Gert Laursen
Gert er indehaver af Advice360 og har arbejdet i kommunikationsbranchen siden 1993. Siden 2007 har han været selvstændig og udover produktion af kataloger, bøger og lignende, afholder han kurser og seminarer for virksomheder. Det er specielt optimering, forenkling og automatiseringen af produktionen, som er hans fokus. Gert udvikler scripts til brug i InDesign og Photoshop og skriver lærebøger om grafisk produktion til brug på flere uddannelser.  

Bemærk
Kurset bliver afholdt som et online-kursus, hvor du får mulighed for at afprøve de ting, som underviseren gennemgår. Vi bruger programmet Zoom, som du skal have installeret før start. Der er plads til 14 kursister på holdet.

Ca. en uges tid før kursusstart får du tilsendt yderligere oplysninger omkring login og afvikling af kurset. 

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte underviseren, Gert Laursen, på info@advice360.dk eller telefon 2360 8433.

 

Målgruppe 
Alle der arbejder med grafisk design

Tid & sted
11. februar kl. 9.00-13.00
Online-kursus

Pris
Medlemmer af Creative Club: 250 kr. 
Øvrige: 950 kr. 

Tilmeldingsfrist
9. februar // Max. 14 kursister

 

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM