Animeret Grafik

19/05-20/05/2020
København

Animeret grafik med after effects

Efterspørgslen på let fordøjeligt informationsmateriale er stigende på tværs af alle digitale medier, og animeret grafik er blevet mere og mere populært.

På dette kursus lærer du at bryde større informationsmængder ned til enkle budskaber, du kan servere lækkert i en visuel flot animeret grafik.

Du behøver ingen forkundskaber i After Effects for at deltage. Instruktøren guider dig igennem lige præcis de 10% du behøver at kende til, for at skabe animerede grafikker og præsentationer.

Det lærer du på kurset

Tag afsæt i din Adobe-erfaring
Vi bruger grafikker og materiale fra de Adobe programmer du allerede kender. InDesign, Photoshop, Illustrator og PDF-filer kan integreres i After Effects, og du får sat liv i grafikerne.

Du ser, hvordan du importerer grafik direkte i After Effects, så det er fuldt redigerbart.

Effekter, overgange og lyd
Det er ikke alle effekter, der behøver at være markant synlige. Du kan indlejre små detaljer, som øger spændingsmomentet, skaber konflikt eller på anden måde drager brugeren. Lær at brug lyd med omtanke, det er ikke alle, der hører den.

Skab momentum med overgange og læg eksempelvis forklarende tekster på. Alt dette får du redskaberne til.

Fokuseret anvendelse af After Effects
Vi fokuserer på akkurat de 10% af After Effects, du skal kunne for at udarbejde flotte visuelle animerede grafikker og bevægelige reklamespots. Undervejs på kurset navigerer vi kun lige omkring de redskaber, du skal bruge i denne forbindelse.

Motion Graphics analyse
I løbet af kurset får du værktøjer, som du kan bruge til at foretage en analyse af andre animationer. En væsentlig faktor er stilart. Hvem er målgruppen, hvad er indholdet?

Visualisering af "kedelige" tal og motion design
Vi gennemgår, hvordan du opsætter grafer, kurve- og søjlediagrammer med ganske få klik. Så vil du let kan  servere store talmængder på en letfordøjelig måde.

Du får også teknikker til at krydre indholdet med lidt ekstra Motion Design.

Få bonusmateriale med hjem
På kurset får du udleveret færdige skabeloner, klar til brug. Det er skabeloner til forskellige typer animeret grafik. Det gør at du på rekordtid fremadrettet kan bygge dine animationer med et snuptag.

Du lærer at bruge disse skabeloner på kurset og de vil være meget tidsbesparende for dit arbejde.

Eksport, opløsning og størrelser
Vi eksporterer produktioner til forskellige outputs afhængig af brug. Du får kendskab til at eksportere til de mest populære platforme såsom YouTube, LinkedIn, Facebook og Vimeo.

Dit udbytte af kurset
Efterfølgende kan du udarbejde unikt animeret grafisk og visuelt materiale, der tiltrækker og fastholder  brugerne, så informationen bliver leveret på en let og tidssvarende måde.

Do's & Don'ts
Som i alle discipliner er der nogle grundregler. Hvordan gør du dit materiale interessant nok til, at brugeren fastholdes? Hvor lang tid bør en animation køre afhængig af formålet og mediet? Hvordan prioriterer du indholdet? Hvor mange effekter kan du bruge?

Og sådan kan du selv stille en række spørgsmål til instruktøren, der demonstrerer sine pointer med konkrete eksempler.

Forudsætninger
Du behøver ingen forkundskaber i After Effects for at deltage. Du bør dog kende til mindst et andet Adobe program f.eks. Photoshop, Illustrator, InDesign eller Premiere Pro.

 

Målgruppe
For at du skal få det fulde udbytte af kurset, anbefaler vi, at du genkender dig selv i ét eller flere af punkterne nedenfor:

Du har enten arbejdet lidt med After Effects eller det er nyt for dig. Det er et stort program, så selvom du har prøvet nogle ting i programmet, kan det være godt at få det lært, så du kender strukturen i programmet og kan arbejde mere rationelt.

Dig der gerne vil kapitalisere på dine Adobe kompetencer og genanvende dine designs fra f.eks. Illustrator og Photoshop til brug i animationer.

Dig der oplever en stigende efterspørgsel fra kunder på animationer til brug på websider og andre digitale medier.

Dig der redigerer video og som ønsker at kunne udvikle motion graphics elementer og andre video-effekter for at løfte udtrykket i dine videoer.

Tid & sted
19.-20. maj 2020 kl. 9-16
Softworld 
Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

Pris
Medlemmer af Creative Club: 5.500 kr.
Øvrige: 9.000 kr.

Tilmeldingsfrist
15. maj

Kurset holdes også i Aarhus

JEG VIL GERNE

Tilmeldes

Lyder det som et arrangement for dig? Slå til nu! Pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

En del af GRAKOM